Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Η ΝΔ θα επαναφέρει τη σοβαρότητα και το μέτρο

Κώστας Καραμανλής: Η ΝΔ θα επαναφέρει τη σοβαρότητα και το μέτρο
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία νηφάλια, υπεύθυνη και σύγχρονη κεντροδεξιά, τόνισε ο Κ. Καραμανλής
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα το οποίο είναι σοβαρό και μπορεί να προσφέρει μία πραγματική πολιτική αλλαγή στη χώρα, όπως τόνισε ο Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με τον τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας «το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας διεξάγεται σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει ανάγκη από την νηφάλια, υπεύθυνη και σύγχρονη Κεντροδεξιά.  
Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ξανά ότι το κόμμα μας συνδυάζει σύγχρονες ιδέες, λαϊκό χαρακτήρα, πατριωτικό προσανατολισμό και φιλελεύθερο στίγμα.
Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρισαν τη ΝΔ στις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της, αυτά ακριβώς χρειάζεται και ο τόπος σήμερα για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις συνέπειες της κρίσης και της ασφυκτικής κατάστασης που μας έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Πολιτική αλλαγή σημαίνει ότι επαναφέρουμε στο δημόσιο λόγο τη σοβαρότητα και το μέτρο, μακριά από εύκολες λύσεις και τυφλό λαϊκισμό.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, θέτουμε τις στέρεες βάσεις, εξειδικεύουμε το πρόγραμμα που μπορεί να βοηθήσει την πατρίδα μας να γυρίσει σελίδα. Για να αναδείξουμε τη δημιουργικότητα των Ελλήνων και να προστατεύσουμε ιδίως όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, μέσω ενός σύγχρονου και λειτουργικού κράτους και ενός υγιούς ιδιωτικού τομέα. Στόχος του δικού μας φιλελευθερισμού, άλλωστε, είναι να δίνει την ευκαιρία στους πολλούς να ευημερήσουν -όχι να περιχαρακώνει τα οφέλη των λίγων.  
Όταν η παράταξή μας υπερβαίνει στενά όρια και ξεπερασμένες ταμπέλες, τότε κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Ξεκινώντας από το Συνέδριο, αυτό θα πετύχουμε στις επόμενες εκλογές, αλλά και μετά από αυτές».
Σημειώνεται ότι ο κ. Καραμανλής πραγματοποίησε τις παραπάνω δηλώσεις στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων και με αφορμή το 11ο συνέδριο της ΝΔ, το οποίο πραγματοποιείται 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης