Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η πόλη του Σέφιλντ ακυρώνει την αναστολή της άδειας λειτουργίας της Uber

tags :
Η πόλη του Σέφιλντ ακυρώνει την αναστολή της άδειας λειτουργίας της Uber
Οι αξιωματούχοι του Sheffield δήλωσαν ότι είχαν πλέον "παραγωγικές συζητήσεις" με την Uber
Η πόλη του Σέφιλντ στη βόρεια Αγγλία προχώρησε σε άρση της αναστολής της άδειας λειτουργίας της Uber, αφού έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαχείριση της εφαρμογής ταξί.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι αξιωματούχοι στο Σέφιλντ ανέφεραν ότι η άδεια της Uber είχε ανασταλεί μετά την αποτυχία του να απαντήσει σε ερωτήσεις.
Η Uber υποστήριξε ότι δεν είχε λάβει την αλληλογραφία γιατί είχε σταλθεί σε λάθος διεύθυνση.
Οι αξιωματούχοι του Sheffield δήλωσαν ότι είχαν πλέον "παραγωγικές συζητήσεις" με την Uber και εξετάζουν νέα αίτηση άδειας που υπέβαλε η εταιρεία.
"Η νέα εφαρμογή, που δημιουργήθηκε από την Uber τον Οκτώβριο 2017, για τη λειτουργία ιδιωτικών αυτοκινήτων μίσθωσης στο Σέφιλντ, εξετάζεται και θα ληφθεί απόφαση στις αρχές του 2018", ανέφερε το συμβούλιο σε δήλωση.
Ένας εκπρόσωπος της Uber χαιρέτισε την κίνηση:
"Προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε δεκάδες χιλιάδες πελάτες και οδηγούς στο Σέφιλντ", ανέφερε.
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, η πόλη του York αρνήθηκε να ανανεώσει την άδεια της Uber, αναφέροντας ανησυχίες σχετικά με την παραβίαση δεδομένων και τον αριθμό καταγγελιών που έλαβε, μετά την τελευταία αποτυχία της επιχείρησης που προσπαθεί να συνεχίσει τη λειτουργία της; στο Λονδίνο.
Η Uber αντιμετωπίζει επίσης αναθεώρηση της ανανέωσης άδειας χρήσης στο Κέμπριτζ την επόμενη εβδομάδα.
Οι άδειες χρήσης ταξί θα λήξουν στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βρετανίας στο Μπέρμιγχαμ και στην πρωτεύουσα του Σκωτίας στο Εδιμβούργο στις αρχές του 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης