Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στις 19/12 η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Ευρωσύμβουλοι

tags :
Στις 19/12 η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Ευρωσύμβουλοι
To Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής (14/12) συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών, ενημερώνει ότι:
-την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 θα υλοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των 2.501.885 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» (ISIN:GRS439003005), σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Επίσης, τo Χρηματιστήριο Αθηνών αποδέχθηκε:

-την αίτηση της εταιρίας «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» για την απόκτηση της ιδιότητας του Συμβούλου στην Εναλλακτική Αγορά (EN.A.) του Χρηματιστηρίου Αθηνών,
-την παραίτηση της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΕΠΕΥ» από την υπηρεσία Απ.Ε.Π.Α. στη «ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΠΕΥ»,
-την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος «EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Δευτέρα 18/12/2017.
Μετά την πάροδο του πρώτου έτους η άδεια του Ειδικού Διαπραγματευτή ανανεώνεται αυτόματα, για αόριστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ειδική διαπραγμάτευση μπορεί να παύσει, ακόμα και χωρίς να συντρέχει σπουδαίος λόγος, μετά την πάροδο προθεσμίας ειδοποίησης 30 ημερών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης