Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διπλή διάκριση για την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στα Waste & Recycling Awards 2017

tags :
Διπλή διάκριση για την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στα Waste & Recycling Awards 2017
H Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης βραβεύτηκε και για τις δύο κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια
H Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στη φετινή διοργάνωση των Waste and Recycling Awards, τόσο για το σημαντικό έργο της στην ανακύκλωση συσκευασιών όσο και για τις δράσεις της για την προώθηση της ανακύκλωσης στη νέα γενιά και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Η ΕΕΑΑ βραβεύτηκε και για τις δύο κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια.
Συγκεκριμένα, έλαβε το πρώτο Βραβείο στην κατηγορία «Waste Management Business» για την οργάνωση του Συστήματος ανακύκλωσης συσκευασιών στους Μπλε Κάδους και τους Μπλε Κώδωνες, ως αποτελεσματικό Συστήμα ανακύκλωσης αποβλήτων συσκευασίας που εφαρμόζεται σε συνεργασία με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελλάδα και Υψηλή Διάκριση για τα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί, όπως είναι το πρόγραμμα «Ανακύκλωση-Αλλάζοντας Συμπεριφορές» και το «Μαθαίνω πως να Ανακυκλώνω σωστά στους μπλε κάδους», που στοχεύουν στο να βοηθήσουν μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων να κατανοήσουν την αξία της συμμετοχής στην ανακύκλωση συσκευασιών μέσω των μπλε κάδων αλλά και να τους ενημερώσουν γενικότερα για τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης.
Στο πλαίσιο της διπλής αυτής αναγνώρισης των δραστηριοτήτων της ΕΕΑΑ για την προώθηση της ανακύκλωσης, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΑΑ κ. Γιάννης Ραζής δήλωσε:
«Η ΕΕΑΑ, ως λειτουργός του μεγάλου και αποτελεσματικού συστήματος ανακύκλωσης στη χώρα έχει καταφέρει με τα έργα της να συμβάλλει καθοριστικά στην αξιοποίηση των υλικών που προέρχονται από τα απόβλητα συσκευασίας. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βλέπουμε ότι το έργο αυτό, καθώς και η παρακαταθήκη που αφήνουμε για την προώθηση της ανακύκλωσης στις επόμενες γενιές, αναγνωρίζονται και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με συνέπεια και σταθερότητα το έργο μας».
Τα Waste and Recycling Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και στόχο έχουν να βραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων.
Στην κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετείχαν επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και διοικητικά στελέχη που ασχολούνται με τους τομείς της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης