Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ripple προσλαμβάνει τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Facebook

Η Ripple προσλαμβάνει τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Facebook
Το κρυπτονόμισμα της Ripple είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση 
Η Ripple, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, έχει προσλάβει τον Tom Channick ως επικεφαλής επικοινωνίας.
Ο Channick, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου 2017, προηγουμένως ήταν υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας για τη διαφήμιση και την επιχειρηματική δραστηριότητα του Facebook.
"Είναι τιμή μου να συμμετάσχω στη Ripple και πολύ ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα για να συνεχίσουμε να οικοδομούμε την αξία του διαδικτύου", δήλωσε ο Channick.
"Η ανάπτυξη τεχνολογίας που επιτρέπει στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να κινούν χρήματα τόσο γρήγορα όσο οι πληροφορίες, είναι εξαιρετικά σημαντική και είμαι ενθουσιασμένος που βοηθά την Ripple να επιτύχει αυτόν τον στόχο."
Η ανακοίνωση έρχεται την ίδια εβδομάδα που του ψηφιακό νόμισμα της Ripple, το XRP, υπερτριπλασιάστηκε σε τιμές, από 0,253 σε 0,775 του δολαρίου και ξεπέρασε το bitcoin cash ως το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.
Η Ripple, η οποία ιδρύθηκε το 2012 ως Ripple Labs, εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να πιο γρήγορες διεθμνείς πληρωμές και μεταφορές, οι περισσότερες από τις οποίες χρησιμοποιούν σήμερα ένα παλιό δίκτυο που ονομάζεται Swift, το οποίο μπορεί να πάρει μέρες για να μεταφερθούν χρήματα.
Αυτές οι πληρωμές διευκολύνονται μέσω του κρυπτονομίσματος που ονομάζεται XRP, το οποίο σημείωσε σημαντικά κέρδη αυτή την εβδομάδα χάρη σε νέες συνεργασίες και δοκιμές με μεγάλες τράπεζες και χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις.
Το 2015, ο Channick κατατάχθηκε στους 50 καλύτερους των δημόσιων σχέσεων στον κλάδο της τεχνολογίας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης