Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος για Βενεζουέλα: Να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων στις προεδρικές εκλογές του 2018

Κατρούγκαλος για Βενεζουέλα: Να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων στις προεδρικές εκλογές του 2018
O Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος,  συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Ivan Gil
Την ανάγκη να διαφυλαχθούν πλήρως οι δημοκρατικές και συνταγματικές διαδικασίες και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, χωρίς κανένα αποκλεισμό, στις προεδρικές εκλογές του 2018 στη Βενεζουέλα, τόνισε ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος.
Ο κ. Κατρούγκαλος  συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15/12 με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Ivan Gil, στο οποίο και εξέφρασε εκ νέου την αλληλεγγύη του ελληνικού προς τον λαό της Βενεζουέλας, σε αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και επισήμανε ότι η διέξοδος από την κρίση μπορεί να επιτευχθεί μόνον μέσω του ευρύτερου δυνατού πολιτικού διαλόγου.
Για το λόγο αυτό, τόνισε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στις συνομιλίες του Αγίου Δομίνικου.
Ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη να διαφυλαχθούν πλήρως οι δημοκρατικές και συνταγματικές διαδικασίες και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, χωρίς κανένα αποκλεισμό, στις προεδρικές εκλογές του 2018.
Τις θέσεις αυτές υποστηρίζει η χώρα μας και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιδιώκοντας την ενεργότερη διπλωματική συμβολή της τελευταίας στην επίλυση της κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης