Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Η ασφάλεια είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας - Ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Η ασφάλεια είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας - Ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν
Τι ανέφερε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μ. Χαρακόπουλος, μιλώντας στο 11ο Συνέδριο του κόμματος

«Για εμάς, όπως έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ασφάλεια είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.
Ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας», τόνισε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μ. Χαρακόπουλος.
Μιλώντας στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για τη θεματική ενότητα «Υπηρεσίες για τον Πολίτη: Από το τέλμα στην ποιότητα», τόνισε ότι «σε εμάς στρέφουν το βλέμμα της ελπίδας οι περισσότεροι συμπολίτες μας, τώρα που κατέρρευσαν τα ασύστολα ψεύδη του λαϊκισμού, τώρα που η δημαγωγία ξεγυμνώθηκε από τις κενές υποσχέσεις, τώρα που η ελληνική κοινωνία βίωσε, με τον πιο πικρό τρόπο, τις συνέπειες της νίκης της εξαλλοσύνης και της αμετροέπειας.
Δυστυχώς, η προσπάθεια που έγινε, παρά τα όποια λάθη της, την διετία 2012 -2014, δεν ολοκληρώθηκε. Γιατί επικράτησε το θυμικό έναντι της λογικής και γιατί κάποιοι, όπως παραδέχθηκαν πρόσφατα τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήθελαν η Ελλάδα να βγει από τα Μνημόνια και την κρίση με τους τότε όρους.
Ήθελαν άλλους, βολικότερους, αυτούς που τότε έσκιζαν τα Μνημόνια στις πλατείες, που φοβέριζαν τις αγορές και τους κακούς ηγέτες της Ευρώπης. Και σήμερα είναι τα καλά παιδιά, άφησαν το σφυροδρέπανο και πήραν το σφυρί της WallStreet, χωρίς αιδώ, χωρίς μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό. Έχοντας αναδείξει μοναδικό τους θεό την καρέκλα της εξουσίας, που επιθυμούν να κρατήσουν πάση θυσία».
Υπογράμμισε ότι ανάμεσα στους τομείς που κυριολεκτικά δεινοπαθούν στα δίσεκτα για την κοινωνία χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι αυτός της ασφάλειας, όπου διαπιστώνονται ανάγλυφα οι επιδράσεις ακραίων ιδεοληψιών που για δεκαετίες φυτοζωούσαν σε περιθωριακούς πολιτικούς χώρους και τώρα βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης.
Ανέφερε μάλιστα ότι εδώ ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά, μπορούν οι γνωστοί άγνωστοι να ελέγχουν μια ολόκληρη περιοχή της πρωτεύουσας, χωρίς το Κράτος να παρεμβαίνει, ενώ με τον νόμο - έκτρωμα Παρασκευόπουλου άνοιξαν οι πύλες των φυλακών για να εξέλθει κάθε καρυδιάς καρύδι, και να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση.
«Και όμως, παρά τα συνεχή κρούσματα η Κυβέρνησή δεν πτοείται. Έφτασε στο σημείο να δώσει άδεια στους τρομοκράτες για να μην πληγεί ο ψυχισμός τους», πρόσθεσε.
«Δεν ήταν αυτή η Ελλάδα που μεγαλώσαμε και δεν πρέπει να είναι αυτή που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.
 Γι αυτήν, λοιπόν, την ευρωπαϊκή Ελλάδα της ασφάλειας και της προόδου δεσμευόμαστε ως αυριανή Κυβέρνηση», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης