Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Αχτσιόγλου σε Μητσοτάκη: Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον οπαδό των κοινωνικών ανισοτήτων

Απάντηση Αχτσιόγλου σε Μητσοτάκη: Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον οπαδό των κοινωνικών ανισοτήτων
«Σίγουρα απαιτείται πολύ θράσος το ίδιο κόμμα να μιλάει υποτιμητικά για μέτρα στήριξης νέων ανέργων", ανέφερε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, απαντώντας στη ΝΔ
«Η επιτομή του λαϊκισμού είναι το κόμμα που εκτίναξε την ανεργία των νέων πάνω από το 60% να θεωρεί "λαϊκισμό" το έκτακτο Επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης, των 400 ευρώ για τους νέους ανέργους», τόνισε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, απαντώντας  στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ,  Κ. Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με την ίδια  «σίγουρα απαιτείται πολύ θράσος το ίδιο κόμμα να μιλάει υποτιμητικά για μέτρα στήριξης νέων ανέργων.
Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον οπαδό των κοινωνικών ανισοτήτων».
Η κ. Αχτσιόγλου υπογραμμίζει πως «συνεχίζουμε με πράξεις την καθημερινή προσπάθεια ενάντια στις κοινωνικές ανισότητες και τους αποκλεισμούς».
Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωσή της η ΝΔ  σχετικά με το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης στους άνεργους νέους έως 24 ετών ύψους 400 ευρώ, που ανακοίνωσε  η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, έκανε λόγο για πανικό της κυβέρνησης, ενώ σε παρέμβασή του στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για λαϊκισμό, χαρακτηρίζοντας «φιλοδώρημα» το επίδομα των 400 ευρώ στους νέους άνεργους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης