Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συναντήσεις Γεννηματά με Παπανδρέου, Θεοχαρόπουλο ενόψει Πολιτικού Συμβουλίου για το Ιδρυτικό Συνέδριο

Συναντήσεις Γεννηματά με Παπανδρέου, Θεοχαρόπουλο ενόψει Πολιτικού Συμβουλίου για το Ιδρυτικό Συνέδριο
Στο επίκεντρο οι όροι διεξαγωγής του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής
Συναντήσεις με τον Γ. Παπανδρέου του ΚΙΔΗΣΟ και τον Θ. Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να έχει σήμερα Δευτέρα 18/12 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά ενόψει της συνεδρίασης στις 21/12 του Πολιτικού Συμβουλίου του νέου πολιτικού φορέα, όπου θα συζητηθούν οι όροι διεξαγωγής του ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.
Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή η κα.Γεννηματά είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη (πιθανότητα και σήμερα) αλλά και με τον ευρωβουλευτή Ν. Ανδρουλάκη.
Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων αυτών, στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, η οποία αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός των εορτών, ενώ η πρώτη της συνεδρίαση θα πρέπει να αναμένεται μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το Πολιτικό Συμβούλιο, πέρα από την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου, θα συζητήσει και για τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, το οποίο αν και έχει προσδιοριστεί για το Μάρτιο, μένει ανοιχτή η ακριβής ημερομηνία, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αποφάσεις για τον αριθμό και πώς θα επιλεγούν οι σύνεδροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης