Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan, BlackRock, Value Partners: Το ράλι στις ασιατικές μετοχές θα συνεχιστεί και το 2018

JP Morgan, BlackRock, Value Partners: Το ράλι στις ασιατικές μετοχές θα συνεχιστεί και το 2018
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών το ράλι τις ασιατικές μετοχές αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018
Στην εκτίμηση ότι το ράλι στις ασιατικές μετοχές θα συνεχιστεί και το 2018 συγκλίνουν πολλοί διαχειριστές κεφαλαίων μεταξύ των οποίων η JP Morgan Asset Management, η BlackRock και η Value Partners.
«Είμαστε ιδιαίτερα θετικοί στις ασιατικές αγορές, κυρίως για τις χώρες της βόρειας Ασίας.
Για παράδειγμα, το Χονγκ Κονγκ και η Κίνα είναι πολύ ισχυρές σε όρους εταιρικών κερδών και επίσης ο PMI στην Κίνα παραμένει άνω του 50, ενώ πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ισχυρό επίπεδο κατά τη διάρκεια του 2018» δήλωσε στο CNBC η Kelly Chung της Value Partners.
Η άποψη του Chung είναι ίδια με εκείνες μεγάλων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένης της BlackRock, που δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οι ασιατικές μετοχές ήταν ακόμα φθηνές σε σχέση με τα ιστορικά επίπεδα και τις άλλες κατηγορίες assets.
O Kerry Craig της JP Morgan Asset Management συμφώνησε ότι υπάρχει «μικρή ώθηση να απομακρυνθούμε από τις μετοχές αυτή τη στιγμή».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αναδυόμενες αγορές και η Ασία πιθανότατα θα έχουν ακόμα μία καλή πορεία το επόμενο έτος (2018).
«Πιστεύω ότι η διαφορά μεταξύ του τώρα και πιθανότατα την αρχή του 2017 απλώνεται λίγο περισσότερο σε όλο τον κόσμο αντί να επιβαρύνει οποιονδήποτε συγκεκριμένο τομέα και περιοχή τώρα» δήλωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης