Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Εκλογές θα γίνουν με την εξάντληση της τετραετίας το 2019

Ζαχαριάδης: Εκλογές θα γίνουν με την εξάντληση της τετραετίας το 2019
Διανέμουμε το πλεόνασμα εκεί που εκτιμούμε ότι πονάει ο κόσμος περισσότερο είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019 με την εξάντληση της τετραετίας διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης.
«Οι εκλογές θα γίνουν με την εξάντληση της τετραετίας, όταν θα έχει κλείσει και ο συνταγματικός τίτλος της εντολής, αλλά και η χώρα θα βρίσκεται καθαρά εκτός μνημονίων, εκτός επιτροπείας, σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα σε φάση οικονομικής ανάπτυξης και με την ανεργία τουλάχιστον δέκα μονάδες κάτω από τον Γενάρη του 2015» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος απέρριψε τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση κάνει επιδοματική πολιτική.
«Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι - σε αντίθεση με το πώς λειτουργούσε το πολιτικό σύστημα τα προηγούμενα χρόνια - όταν η οικονομία μπορεί και κάνει μία καλύτερη επίδοση, επί των ημερών μας, εμείς, αυτό το πλεόνασμα θα το διανέμουμε εκεί που εκτιμούμε ότι πονάει ο κόσμος περισσότερο» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος σχετικά με την κριτική της ΝΔ στην κυβέρνηση περί επιδοματικής πολιτικής προεκλογικού χαρακτήρα, τόνισε ότι «αυτά τα ακούγαμε και πέρυσι, όταν δώσαμε το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους».
«Λέγανε ότι επειδή δεν μπορούμε, δεν αντέχουμε, δεν θα κλείσει η β' αξιολόγηση, θα πάμε σε εκλογές μέχρι την Άνοιξη του 2017.
Ήδη κοντεύουμε να πούμε καλή χρονιά για το 2018.
Βεβαίως δεν μπορούμε να τα καλύψουμε όλα και το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε σε κάποια εκατομμύρια συμπολίτες μας και το βοήθημα στους νέους ανθρώπους θα δοθεί.
Αυτά είναι μικρές ανάσες οξυγόνου, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν συνδέονται με πολιτικές εξελίξεις και εκλογές» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης