Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Εύλογο το ερώτημα του πότε θα γίνουν εκλογές – Είμαστε έτοιμοι

Βρούτσης: Εύλογο το ερώτημα του πότε θα γίνουν εκλογές – Είμαστε έτοιμοι
Η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία αλλά είναι στην ατζέντα μας μια ευρύτερη πολιτική συμμαχία είπε ο κ.Βρούτσης
Την θέση ότι εύλογα θέτει η ΝΔ το ερώτημα του πότε θα γίνουν οι εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε ότι αν και η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία, είναι στην ατζέντα της η διαμόρφωση μιας ευρύτερης πολιτικής συμμαχίας.
«Υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές όταν ερωτώνται εάν θα εφαρμόσουν τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί να ξεκινήσουν την 1η Ιανουαρίου του 2019 και κάποια και το 2018, απαντούν διστακτικά, ότι θα το σκεφθούν και αυτό από μόνο του λέει κάτι.
Ξέρουν ότι είναι μπροστά τα πολύ δύσκολα και ότι μαζί με τα υπόλοιπα που θα υποστεί η ελληνική κοινωνία θα αποτελέσουν ένα κύμα οργής και θέλουν να δουν πώς θα το αντιμετωπίσουν» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως «η ΝΔ είναι πάντα έτοιμη» για το ενδεχόμενο εκλογών.
«Με αυτά που ακούμε στις δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης, με αυτά που γνωρίζουμε ότι έχει μπροστά της, τη στάση την ουδέτερη με ερωτηματικά που αρχίζει να παίρνει για μέτρα τα οποία έχει ψηφίσει, εύλογα εγείρονται ερωτηματικά για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές» υπογράμμισε ο κ.Βρούτσης, αναφέροντας πάντως πως η ΝΔ αν και επιδιώκει την αυτοδυναμία, τάσσεται υπέρ μιας ευρύτερης πολιτικής συμμαχίας.
«Η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία, όμως ταυτόχρονα έχουμε πει ότι ανεξάρτητα του ποσοστού που θα πάρει η ΝΔ στις εκλογές, το θέμα μίας ευρύτερης πολιτικής συμμαχίας, για να αντιμετωπίσουμε τα εθνικά ζητήματα της χώρας, θα είναι πάντα μία ανοιχτή ατζέντα και ένα ανοιχτό προσκλητήριο για όλα τα κόμματα, τα οποία είναι και στο δημοκρατικό τόξο, αλλά ανήκουν και στις πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να συνεννοηθούμε» τόνισε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης