Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Μήνυμα αρραγούς ενότητας έστειλε το συνέδριο της ΝΔ

Κουμουτσάκος: Μήνυμα αρραγούς ενότητας έστειλε το συνέδριο της ΝΔ
Η ΝΔ θα ακολουθήσει τις αρχές της κεντροδεξιάς παράδοσης της κοιτώντας το παρόν και το μέλλον είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι το 11ο συνέδριο της ΝΔ έστειλε μήνυμα αρραγούς ενότητας διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε πως η ΝΔ θα ακολουθήσει τις αρχές της κεντροδεξιάς παράδοσής της κοιτώντας το παρόν και το μέλλον, απευθυνόμενη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.
«Υπάρχει η βούληση να κατατίθενται κυβερνητικές προτάσεις, τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί μεγάλη φθορά» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κουμουτσάκος, τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μίλησε και για λάθη του παρελθόντος που πρέπει να διορθωθούν.
«Ωστόσο ο εντοπισμός των λαθών δεν μπορεί να μειώσει τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος αναφερόμενος στα συνεχόμενα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «η πολιτική αυτή υποδηλώνει μια ανασφάλεια».
«Το γεγονός ότι κοινωνικές ομάδες χρειάζονται οικονομική στήριξη, σημαίνει ότι κάποιος τους έφερε σε αυτό το επίπεδο, το οποίο είναι χειρότερο από αυτό του 2014, όταν στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης