Πολιτική

ΚΚΕ: Ο Τσίπρας πήγε στη δυτική Αττική ως πλασιέ επενδυτικών σχεδίων

tags :
ΚΚΕ: Ο Τσίπρας πήγε στη δυτική Αττική ως πλασιέ επενδυτικών σχεδίων
Ο Τσίπρας προσπάθησε να πουλήσει σε ένα στημένο ακροατήριο γενικόλογες υποσχέσεις αναφέρει το ΚΚΕ
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την χθεσινή ομιλία του για τη δυτική Αττική εξαπέλυσε το ΚΚΕ, το οποίο κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι πήγε στη δυτική Αττική ως πλασιέ επενδυτικών σχεδίων.
«Ο κ. Τσίπρας, σε μια προστατευμένη από την αστυνομία κυβερνητική φιέστα και με στημένο ακροατήριο, προσπάθησε να "πουλήσει" στο λαό της Δυτ. Αττικής γενικόλογες υποσχέσεις για αντιπλημμυρική προστασία κι ανακούφιση, ενώ στην πραγματικότητα υπερασπίστηκε τον ίδιο άναρχο, καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που υπηρέτησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που οδήγησε στην καταστροφή και το θάνατο» επισημαίνει το ΚΚΕ.
«Αφού πρώτα οι κυβερνώντες προσπάθησαν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους επικαλούμενοι την "κλιματική αλλαγή" και τα "έργα των ανθρώπων", όπως έλεγε ο αμίμητος τίτλος της "Αυγής", τώρα δήθεν ανακάλυψαν τον ταξικό χαρακτήρα των καταστροφών, με στόχο να κοροϊδέψουν πάλι για τις προθέσεις τους.
Στην ουσία ο κ. Τσίπρας πήγε στην Δυτ. Αττική ως «πλασιέ» των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή, με στόχο τη μετατροπή της σε διαμετακομιστικό κέντρο» υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης