Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημητρίου: Έτοιμο τον Ιανουάριο του 2018 το ν/σ για την Αναπτυξιακή Τράπεζα

tags :
Παπαδημητρίου: Έτοιμο τον Ιανουάριο του 2018 το ν/σ για την Αναπτυξιακή Τράπεζα
Θα ακολουθήσουν νομοθετικές πρωτοβουλίες για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και το Ταμείο Μικροπιστώσεων είπε ο υπ. Οικονομίας
Την θέση πως εντός του Ιανουαρίου του 2018 θα είναι έτοιμο και θα τεθεί προς δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ίδρυση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας διατύπωσε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018 διατύπωσε ο υπουργός Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου.
Όπως είπε ο κ.Παπαδημητρίου θα ακολουθήσουν και άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και το Ταμείο Μικροπιστώσεων, το οποίος, όπως είπε ο κ.Παπαδημητρίου, θα περιλαμβάνει δάνεια σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
«Η Ελλάδα  αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή για την οικονομική της ανάταξη.
Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τις σειρήνες των μικροσυμφερόντων να σταθούν εμπόδιο στην επιτάχυνση της οικονομικής πορείας της χώρας.  
Για το έτος που έρχεται είναι εθνικό καθήκον να μπορέσουμε να κρατήσουμε σταθερά το τιμόνι της ελληνικής οικονομίας προκειμένου να μπορούμε του χρόνου τέτοιο καιρό να πάρουμε αποφάσεις που θα έχουν μονιμότητα μέσα στο χρόνο προς την κατεύθυνση της ανακούφισης του ελληνικού λαού, μετά από τόσα χρόνια κρίσης.  
Εκείνα που χρειαζόμαστε περισσότερο απ’ όλα είναι η κοινωνική σταθερότητα και η εθνική συνεννόηση για να πετύχουμε το στοίχημα της ανάπτυξης» υποστήριξε ο υπ. Οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης