Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις αρχές της συνεχίζει τον Εθνικό αγώνα

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις αρχές της συνεχίζει τον Εθνικό αγώνα
Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις Αρχές της συνεχίζει τον Εθνικό αγώνα
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο για την εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα".
Αρχικά ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε την μικρή εισαγωγή του δημοσιογράφου, αναφερόμενος στην αναξιοπιστία του Δρίτσα που έλεγε ότι εάν θα πωληθεί το Λιμάνι του Πειραιά θα παραιτηθεί, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλά την Ελλάδα κομμάτι κομμάτι, συνεχίζοντας την μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. Σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα είπε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν το ψήφισε διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στην ουσία άδικα και κομματικά κριτήρια, ενώ για τους δημοσίους υπαλλήλους τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θέλει περισσότερο κράτος και λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους.
Εις ότι αφορά το ξεπούλημα μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας κατήγγειλε την κυβέρνηση όπως και τα συμφέροντα που, εν ονόματι της ελευθερίας της αγοράς ενέργειας, αγοράζουν ρεύμα από την ΔΕΗ κάτω του κόστους και το πουλάνε στην συνέχεια ακριβότερα σε ιδιώτες.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει στην αντιμνημονιακή γραμμή και δικαιώνεται, αφού η χώρα μας ακολουθώντας τόσα χρόνια τις μνημονιακές πολιτικές κατάντησε στην ίδια μοίρα με την Ρουμανία και την Βουλγαρία, ανέφερε μεταξύ άλλων. Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως σκόπιμα διαστρεβλώνονται κάποια πράγματα και ότι η Χρυσή Αυγή έχει μια ανοδική πορεία κάτι που θα φανεί στις επόμενες εκλογές.
Παράλληλα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο ψήφισαν από κοινού το τρίτο Μνημόνιο αλλά τα έχουν βρει και σε πολλά αντεθνικά νομοσχέδια όπως το σύμφωνο συμβίωσης, το ισλαμικό τέμενος και την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Σχετικά με τους πλειστηριασμούς σημείωσε πως η Αριστερά εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό και αρπάζει τα σπίτια των φτωχών και η Νέα Δημοκρατία συνηγορεί σε αυτό.
Παράλληλα, παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Για τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2018 είπε πως θα φέρει περισσότερη φτώχεια, ενώ αποδυναμώνει την Εθνική Άμυνα την στιγμή που πνέουν άνεμοι πολέμου στην περιοχής μας.
Σχετικά με την υπόθεση Καμμένου και τις πωλήσεις πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία σημείωσε πως δεν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες και τόνισε πως η συγκεκριμένη χώρα ενισχύει και χρηματοδοτεί την ισλαμική τρομοκρατία. Όσον αφορά την πορεία της οικονομίας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως «μόνη λύση για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι η διαγραφή του χρέους» και παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την έξοδο από την κρίση.  
Κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που καλύπτει τα πολιτικά πρόσωπα που κατέστρεψαν την χώρα και θα πρέπει να καταργηθεί ως αντισυνταγματικός, ώστε να οδηγηθούν όλοι οι υπαίτιοι στην Δικαιοσύνη.
Στην συνέχεια σχολίασε τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ και Ρωσσίας-Τουρκίας όπως και την επίσκεψη Ερντογάν στην χώρα μας σημειώνοντας πως εμφανίστηκε σαν επικυρίαρχος σουλτάνος.
Για το Μακεδονικό τόνισε πως έχει ήδη προδοθεί και είναι ήδη έτοιμοι να αναγνωρίσουν το κράτος των σκοπίων με ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία τόσο για την είσοδό του στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ. Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στο σύνθημα «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, κατήγγειλε την συνωμοσία της σιωπής και τα ΜΜΕ που αποκρύπτουν συστηματικά τις δράσεις και τις ομιλίες των βουλευτών μας, γιατί βλέπουν την άνοδο του Κινήματός μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης