Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ικτίνος: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στη μονάδα της Λαζαρίδης ΑΕ σε ορίζοντα 2ετίας

Ικτίνος: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στη μονάδα της Λαζαρίδης ΑΕ σε ορίζοντα 2ετίας
Η συνεισφορά του νέου εργοστασίου στον κύκλο εργασιών, σε πρώτη φάση υπολογίζεται στα 10-12 εκατ. ετησίως, με στόχο να προσεγγίσει τα 20 εκατ. ετησίως σε βάθος χρόνου
Oλοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ενεργητικού της, ανωτέρω εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ Δράμας, έναντι ποσού 1.600.000 ευρώ, στην Ικτίνος Ελλάς Α.Ε, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Ειδικότερα, η εταιρία Ικτίνος Ελλάς, σε συνέχεια της από 4-10-2017 ανακοίνωσης της που αφορούσε την αγορά των βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας μαρμάρων της Γ. Λαζαρίδης -Μάρμαρα Δράμας Α.Ε., ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ενεργητικού της, ανωτέρω εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ Δράμας, έναντι ποσού 1.600.000 ευρώ, στην Ικτίνος Ελλάς Α.Ε.
Ήδη, από σήμερα λειτουργεί υπό την διοίκηση της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε., με το υπάρχον προσωπικό των 15 εργαζομένων, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, βάσει των αρχικών συμβάσεων εργασίας.
Βάσει του προγράμματος επενδύσεων της εταιρίας, στην επόμενη διετία πρόκειται να επενδυθούν περίπου 10 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας του.
Η συνεισφορά του νέου εργοστασίου στον κύκλο εργασιών, σε πρώτη φάση υπολογίζεται στα 10-12 εκατ. ετησίως, με στόχο να προσεγγίσει τα 20 εκατ. ετησίως σε βάθος χρόνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης