Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

AmpGFX: Ξεχάστε το bitcoin, η πραγματική «φούσκα» βρίσκεται στις μετοχές

tags :
AmpGFX: Ξεχάστε το bitcoin, η πραγματική «φούσκα» βρίσκεται στις μετοχές
H ΑmpGFX προτρέπει τους επενδυτές να τηρήσουν στάση αναμονής
Η πραγματική «φούσκα» βρίσκεται στις μετοχές και όχι στο bitcoin, προειδοποιεί ο αναλυτής της Amplifying Global FX Capital (AmpGFX), Greg Gibbs.
Η πρόσφατη αδυναμία του δολαρίου φαίνεται να σχετίζεται με την πολιτική αβεβαιότητα, καθώς η αποδοχή του Donald Trump κατρακυλά, παρά τη φορολογική μεταρρύθμιση, σημειώνει ο αναλυτής της αγοράς συναλλάγματος.
Το ποσοστό των Αμερικανών που εγκρίνει τη διακυβέρνηση Trump υποχώρησε σε νέα χαμηλά την τελευταία εβδομάδα , αν και τα τελευταία στοιχεία καταγράφουν κάποια βελτίωση.
Ανεξαρτήτως της φορολογικής μεταρρύθμισης και του κινδύνου να υπερθερμανθεί η οικονομία των ΗΠΑ το 2017, η αγορά καταγράφει bearish σήματα για το δολάριο ΗΠΑ το 2018.
Όσον αφορά το tapering από τις κεντρικές τράπεζες, ο Gibbs τονίζει ότι κινείται με αργούς ρυθμούς καθώς οδεύουμε το 2018, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ακόμη πιο επικίνδυνες φούσκες από το bitcoin.
H ΑmpGFX προτρέπει τους επενδυτές να τηρήσουν στάση αναμονής, καθώς δεν αποκλείουν μια αναπάντεχη ενίσχυση του δολαρίου και μια διόρθωση στις διεθνείς αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης