Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με το βλέμμα στις τράπεζες περιμένουν οι αναλυτές – Χαμηλός αναμένεται ο τζίρος

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με το βλέμμα στις τράπεζες περιμένουν οι αναλυτές – Χαμηλός αναμένεται ο τζίρος
Μετά από πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις και λόγω εορταστικής περιόδου η συσσώρευση είναι το επικρατέστερο σενάριο
Μετά το σημαντικό ράλι του ΧΑ στις προηγούμενες συνεδριάσεις οι αναλυτές περιμένουν συσσώρευση για σήμερα με το βλέμμα στον τραπεζικό κλάδο.
Χθες η αγορά έδειξε εξαιρετική συμπεριφορά καθώς οι αγοραστές κατάφεραν να απορροφήσουν την προσφορά επενδυτών που κατοχύρωναν κέρδη προηγούμενων ημερών και στο κλείσιμο να μηδενίσουν τις απώλειες του γενικού δείκτη και να τον κλείσουν σε οριακά υψηλότερα επίπεδα.
Ο τζίρος εκτιμάται πως θα βαίνει μειούμενος λόγω της εορταστικής περιόδου χωρίς ωστόσο να σταθεί τροχοπέδη στις τοποθετήσεις των επενδυτών σε επιλεγμένες μετοχές, όπως έχει παρατηρηθεί στις προηγούμενες συνεδριάσεις.
Αύριο πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης η ΔΕΗ θα ενημερώσει για την πορεία των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου.
 
Eurobank
Περιμένουμε συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών για τις επόμενες μέρες.
 
Euroxx
Περιμένουμε το αγοραστικό ενδιαφέρον στις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να συνεχιστεί με το ΧΑ να αναμένεται να εμφανίσει τάσεις συσσώρευσης.
 
Beta
Για σήμερα περιμένουμε πως οι ελληνικές μετοχές θα ενισχυθούν με το ενδιαφέρον να εστιάζεται για μία ακόμη φορά στον τραπεζικό κλάδο.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης