Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πεδίο μάχης το Ειρηνοδικείο - Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ

Πεδίο μάχης το Ειρηνοδικείο - Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ
Μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από άνδρες των ΜΑΤ
Σε πεδίο μάχης ματατράπηκε και πάλι το Ειρηνοδικείο Αθηνών, με τους διαδηλωτές να συγκρούονται σώμα με σώμα με δυνάμεις των ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές ήθελαν να ακυρώσουν τους προγραμματισμένους για σήμερα (20/12/2017) πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Παρά το γεγονός ότι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν γίνονται ούτε σήμερα πλειστηριασμοί για χρέη προς τράπεζες, η διαδικασία της αναγκαστικής εκποίησης ακινήτων προχώρησε για χρέη μεταξύ ιδιωτών.
Τα μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης και από κλούβες των ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές ξήλωσαν τις λαμαρίνες που υπάρχουν ανάμεσα σε παρακείμενο εργοτάξιο και στο πίσω μέρος του κτιρίου του Ειρηνοδικείου προσπαθώντας να σπάσουν το πρώτο τείχος των αστυνομικών δυνάμεων.
Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Ειρηνοδικείο από την πίσω πλευρά του κτιρίου όπου βρίσκεται ένα εργοτάξιο.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης