Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λάρισα: Συνελήφθη ζευγάρι με σχεδόν 12.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα

Λάρισα: Συνελήφθη ζευγάρι με σχεδόν 12.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα
Ζευγάρι στη Λάρισα είχε στην κατοχή του σχεδόν 12.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα
Έναν 45χρονο και την 40χρονη σύζυγο του, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2017, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους τουλάχιστον 11.806 λαθραία πακέτα με τσιγάρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε πάγκο λαϊκής αγοράς, αλλά και στο αυτοκίνητο του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 67 πακέτα με τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου στην πιλοτή βρέθηκαν, ένα αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο τρέιλερ και κατασχέθηκαν άλλα 11.806 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 433 συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Το αυτοκίνητο με το τρέιλερ κατασχέθηκαν, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.440 ευρώ από την κατοχή της 40χρονης, ως προερχόμενο από τη διάθεση των αφορολόγητων καπνικών προϊόντων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ποσότητες αφορολόγητων τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στο τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης