ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή κυκλοφορίας ορισμένων δρομολογίων 25/12, 26/12 και 1/1/2018

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή κυκλοφορίας ορισμένων δρομολογίων 25/12, 26/12 και 1/1/2018
Αφορά ορισμένα τοπικά δρομολόγια
Την αναστολή ορισμένων τοπικών δρομολογίων ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών.
Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού».
Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους αναστέλλονται,  το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή στο www.trainose.gr.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS