Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο δικαστής στην υπόθεση εξαγοράς της Time Warner από την AT&T, αρνείται την προστασία δεδομένων

Ο δικαστής στην υπόθεση εξαγοράς της Time Warner από την AT&T, αρνείται την προστασία δεδομένων
Η Walt Disney και η 21st Century Fox ζήτησαν να ενισχυθεί μία προστατευτική εντολή για τις ευαίσθητες πληροφορίες
Ο δικαστής που εποπτεύει την προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης να σταματήσει την εξαγορά της Time Warner από την AT&T δήλωσε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 ότι θα αρνηθεί να ζητήσει την αυξημένη προστασία στα εμπιστευτικά δεδομένα.
Η Walt Disney και η 21st Century Fox ζήτησαν να ενισχυθεί μία προστατευτική εντολή για τις ευαίσθητες πληροφορίες, με το φόβο ότι τα δεδομένα τους θα εκτεθούν ακούσια σε δίκη τον επόμενο χρόνο.
"Θα αρνηθώ την εντολή", δήλωσε ο δικαστής Richard Leon του Επαρχιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην περιφέρεια της Κολούμπια.
Η Disney και η Fox έχουν δώσει στοιχεία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο τα χρησιμοποιεί για να χτίσει μια υπόθεση κατά της προσφοράς της AT&T να εξαγοράσει την Time Warner.
Οι εταιρείες λένε ότι φοβούνται ότι τα στελέχη της AT&T, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της υπηρεσίας δορυφορικής τηλεόρασης DirecTV, θα μπορούν αθέλητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά κατά τη διάρκεια της δίκης.
Ο Leon έχει πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες στο δικαστήριο, τους δικηγόρους του Τμήματος Δικαιοσύνης και το προσωπικό, τους παρόχους υπηρεσιών και τον εξωτερικό σύμβουλο της AT&T και της Time Warner.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε το Νοέμβριο να εμποδίσει την AT&T, την αμερικανική εταιρεία ασύρματης επικοινωνίας, να αγοράσει την Time Warner για 85 δισ. δολάρια, λόγω ανησυχιών ότι θα αυξήσει τις τιμές για τους ανταγωνιστές και τους συνδρομητές της τηλεόρασης και δεν θα εμποδίσει την ανάπτυξη βίντεο στο διαδίκτυο.
Η δίκη για το θέμα πρόκειται να ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου 2018, και να διαρκέσει περίπου 15 ημέρες, σύμφωνα με μία κατάθεση στο δικαστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης