Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της HSBC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

tags :
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της HSBC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Οι εργαζόμενοι της Τράπεζας συγκεντρώνουν και φέτος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκες για τα Χωριά SOS
H HSBC πραγματοποίησε δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους πελάτες της λιανικής τραπεζικής στις 14 και στις 19 Δεκεμβρίου στα καταστήματα της Γλυφάδας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.
Η HSBC, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS και με αφορμή τις εκδηλώσεις δώρισε και φέτος χρηματικό ποσό στο Σωματείο. Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας παρευρέθηκε και στις δύο εκδηλώσεις και ευχαρίστησε την HSBC για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη μακρόχρονη και συνεχή υποστήριξή της.
Επιπλέον, ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους της HSBC που και αυτοί με τις δικές τους πρωτοβουλίες υποστηρίζουν τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.
Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Μάρκετινγκ της HSBC Ελλάδος δήλωσε: «Οι καθιερωμένες, πλέον, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας έχουν για εμάς ιδιαίτερη σημασία καθώς έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας σε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Το πιο σημαντικό, όμως, για εμάς είναι ότι με αφορμή τις εκδηλώσεις υποστηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS, τα οποία στέκονται δίπλα σε παιδιά, τα οποία το έχουν ανάγκη.
Την προσπάθεια της HSBC συνδράμουν και οι εργαζόμενοι της Τράπεζας, οι οποίοι και φέτος συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκες για τα Χωριά SOS.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης