Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Δεν τους βγήκε το σενάριο και τώρα μετράνε τις πληγές τους...

tags :
Δεν τους βγήκε το σενάριο και τώρα μετράνε τις πληγές τους...
Την επόμενη φορά, για το δικό τους καλό ας είναι πιο προσεκτικοί
Δεν τους βγήκε το σενάριο και τώρα μετράνε τις πληγές τους...

Δεν τους βγήκε το σενάριο και τώρα μετράνε τις πληγές τους. Την επόμενη φορά, για το δικό τους καλό ας είναι πιο προσεκτικοί και λιγότερο φλαφλατάδες.  

Ενατη ημέρα ανόδου στο ΧΑ κι αυτό δεν έχει τόση σημασία όσο έχει το ανέβασμα της ψυχολογίας των επενδυτών. Το deal της Κορρές, σε συνέχεια της περίπτωσης του ΥΓΕΙΑ δείχνει το πόση δυναμική κρύβεται στις περισσότερες των εισηγμένων του Χ.Α. (Δεν συμπεριλαμβάνουμε σε αυτές τα γνωστά ζόμπι του, εκ προοιμίου αποκλεισμένα από κάθε αναφορά μας).

ΤΑΜΠΛΟ: Συνεχίζει και σήμερα ο ΑΒΑΞ, σε νέα υψηλά 2017, 12μήνου κλπ στο +9,6% στα 0,7770 ευρώ με 100 χιλ. περρίπου τμχ μέχρι στιγμής. Στο +100% εφέτος. Με κ/φση μόλις 60,4 εκατ. ευρώ. Είπαμε, το ταμπλό χάριζε λεφτά και κράταγαν ομπρέλες... Ο καθείς με την μοίρα του στη ζωή, αλλά και στις αγορές την οποία μόνος του την προσδιορίζει και την κατευθύνει. 

ΤΑΜΠΛΟ: Με σταθεροποιητικές τάσης και (προ)διαθέσεις διατήρησης των όποιων κεκτημένων για τις 3 ημέρες που απομένουν. 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Στο ΙΑΣΩ τοποθετούν προς εκφοβισμό 25αριές χιλ. τμχ σαν αναχώματα με την προσγοκία να μαζέψουν από κάτω τις προσφορές των αδύναμων ή και των ανυπόμονων που δεν διαθέτουν έστω κάποια ψήγματα υπομονής. Αν βλέπουμε αυτά που βλέπουμε σε ΚΟΡΡΕΣ, ΥΓΕΙΑ κ.ά., φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί εδώ, που δεν υπάρχει και μεγαλομέτοχος... 

ΤΑΜΠΛΟ: Επαναπροσεγγίζει την περιοχή των 7,0000 ευρώ η ΛΑΜΔΑ, στα 6,7000 τώρα με 53 χιλ. τμχ. Κινητικότητα (υποτυπώδης) στο ΕΛΑΣΤΡΟΝ που παραμένει πάντα κάτω από τα 1,4000 ευρώ με λογιστική αξία 3,6000 και πραγματική ποιός ξέρει. Πάντως οι μεγαλομέτοχοι δεν θα πούλαγαν ούτε στα 5 ευρώ.  Να σημειωθεί, ότι ο Κέκροπας αρνείται να διορθώσει ( η τιμή τώρα για τους παλαιούς πριν την αμκ στα 1,7100 ευρώ!!) ενώ η Αττικής σε ένα χρηματιστηριακό ούτε καν 24ωρο χαρίζει αποδόσεις άνω του 40%. Έτσι είναι η αγορά, timing και ψυχολογία... 

http://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης