Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΣΜΕΧΑ: Σημαντική η συμβολή του Ι. Γεωργάνα τα τελευταία 15 χρόνια

tags :
ΣΜΕΧΑ: Σημαντική η συμβολή του Ι. Γεωργάνα τα τελευταία 15 χρόνια
Ο ΣΜΕΧΑ εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου
Σε συνέχεια της από 27/12/2017 ανακοίνωσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με την αποχώρηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, κ. Ιάκωβου Γεωργάνα (φωτο), ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σ.ΜΕ.Χ.Α.) επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Ιάκωβο Γεωργάνα για τη σημαντικότατη συμβολή του στην εξέλιξη του Χρηματιστηρίου τα τελευταία 15 χρόνια και για την ειλικρινή και αγαστή συνεργασία του με το Σύνδεσμο μας.
Κατά τη θητεία του ως Προέδρου του ιδιωτικοποιημένου πλέον Χρηματιστηρίου, ο κ. Γεωργάνας έχει επιτύχει:
• ποιοτική και τεχνολογική μετεξέλιξη του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής
• άριστη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων συμμετεχόντων της αγοράς
• εξορθρολογισμό της λειτουργίας μέσω της μείωσης του λειτουργικού κόστους και των επιβαρύνσεων επί των συναλλαγών
Ο ΣΜΕΧΑ εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου και προσβλέπει σε μια εξίσου δημιουργική και αποδοτική συνεργασία λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικές δυσκολίες και προκλήσεις που εισάγει η νέα πανευρωπαϊκή νομοθεσία για τις κεφαλαιαγορές (MiFIDII/MiFIR, EMIR) αλλά και την ανάγκη για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών και τη συνολική βελτίωση του κόστους προς όφελος του συνόλου της εγχώριας κεφαλαιαγοράς, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης