Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Γελοίο οι υπ. Εξωτερικών και Άμυνας να έχουν διαφορετικές θέσεις για το Σκοπιανό

Κουμουτσάκος: Γελοίο οι υπ. Εξωτερικών και Άμυνας να έχουν διαφορετικές θέσεις για το Σκοπιανό
Ο πρωθυπουργός σφυρίζει αδιάφορα, δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία για μια ενιαία κυβερνητική θέση είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε πως είναι γελοίο οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας να έχουν διαφορετική θέση και ο πρωθυπουργός να μην αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία.
«Είναι γελοίο για ένα μείζονος σημασίας θέμα εξωτερικής πολιτικής, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να έχουν διαφορετικές θέσεις και ο πρωθυπουργός να σφυρίζει αδιάφορα.
Χωρίς να αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαμόρφωσης μιας ενιαίας κυβερνητικής θέσης» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατόν τη σχιζοφρένεια της κυβέρνησης να καλείται να την λύσει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος ή η ΝΔ προσφέροντας κοινοβουλευτική στήριξη σε μια φόρμουλα λύσης που πιθανόν να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ΑΝΕΛ.
«Αν δεν προκύψει ενιαία θέση στην ουσία δεν υπάρχει κυβέρνηση» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη θέση του Π. Καμμένου ότι δεν θα δεχθεί μια ονομασία της FYROΜ η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, διαφοροποιούμενος από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης