Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Εκλογές το 2019 – Πατριώτης ο Καμμένος, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα για το Σκοπιανό

Κουρουμπλής: Εκλογές το 2019 – Πατριώτης ο Καμμένος, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα για το Σκοπιανό
Ο Τσίπρας έχει στα χέρια του ορισμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν τρανταγμό στο πολιτικό σύστημα τόνισε ο κ.Κουρουμπλής
Την θέση ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών, ότι αυτές θα γίνουν το 2019 και ότι ο Π. Καμμένος δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε επιπλέον ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του «ορισμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν τρανταγμό στο πολιτικό σύστημα» χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις.
Ερωτηθείς για το εάν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα με σαφές κοινωνικό πρόσημο προμηνύουν πρόωρες εκλογές ο κ.Κουρουμπλής ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.
«Οι εκλογές θα γίνουν το 2019.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν νωρίτερα.
Κάθε μέρα που περνάει κερδίζει πόντους η κυβέρνηση και χάνει η ΝΔ.
Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε αυτές τις πρωτοβουλίες για να στηρίξει τους μη έχοντες, πιστός στις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες του, στέλνοντας το μήνυμα στους πολίτες ότι τώρα που μπορεί, κάνει αυτό που πρέπει» είπε ο κ.Κουρουμπλής.
Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ.Κουρουμπλής καλεί τον κ. Μητσοτάκη να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αφήσει τις υπεκφυγές περί μη ύπαρξης δεδηλωμένης αν δεν υπάρχει ενιαία κυβερνητική γραμμή, ενώ σχετικά με τη διαφοροποίηση Καμμένου, υποστήριξε ότι «ο Π.Καμμένος είναι πατριώτης και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό».
«Με τον Πάνο Καμμένο συμπορευόμαστε για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και θα βρούμε σημείο συνεννόησης και σε αυτό το θέμα» είπε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος κάλεσε το Κίνημα Αλλαγής έως το συνέδριο του τον ερχόμενο Μάρτιο να αποφασίσει εάν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με την κυβέρνηση ή με τη ΝΔ, τονίζοντας ότι στη δεύτερη περίπτωση κινδυνεύει με συντριβή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης