Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Paytm ξεπέρασε τις 100 εκατ. λήψεις της εφαρμογής της στην Ινδία

tags :
Η Paytm ξεπέρασε τις 100 εκατ. λήψεις της εφαρμογής της στην Ινδία
Η Paytm είχε πλεονέκτημα όταν η Ινδία απέσυρε τα μετρητά το 2016
Η Paytm έγινε το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι στην Ινδία που φτάνει τις 100 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών για Android, σύμφωνα με το Gadgets 360.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία, η οποία έφτασε το νούμερο ορόσημο νωρίτερα το Δεκέμβριο 2017, το πέτυχε δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της ψηφιακής τράπεζας Paytm Payments Bank.
Οι τοποθετήσεις και οι προσπάθειες ανάπτυξης της Paytm, την ώθησαν πιθανώς σε αυτό το ορόσημο.
Η Paytm είχε πλεονέκτημα όταν η Ινδία απέσυρε τα μετρητά το 2016, αφαιρώντας το 86% αυτών από την κυκλοφορία, επειδή ήταν ήδη ηγέτης στην πρωτοπορία της αγοράς. Αυτό βοήθησε την κεφαλαιοποίηση της επακόλουθης έκρηξης των ψηφιακών πληρωμών, με την Paytm να προσθέτει 20 εκατομμύρια χρήστες σε ένα μήνα και πάνω από 50 εκατομμύρια σε τρεις μήνες, θέτοντας πολύ ψηλά τον ανταγωνισμό με τη Google και το PayPal.
Οι άλλες πρωτοβουλίες ανάπτυξης φαίνεται να λειτουργούν.
Η πρόσφατη ψηφιακή τράπεζα της Paytm μπορεί να προσελκύσει το 20% των Ινδών που δεν έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες.
Αυτή η ομάδα, η οποία βοήθησε την τράπεζα να φτάσει τα 10 εκατομμύρια εγγραφές, θα μπορούσε να είχε αποτελέσει το κλειδί για τα downloads.
Επιπλέον, η εταιρεία έχει εξετάσει την πιθανή επέκταση σε ανεπτυγμένες αγορές - συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας - που θα μπορούσε να δώσει στους 5.4 εκατομμύρια Ινδούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό κάθε χρόνο, λόγο να παραμείνουν δεσμευμένοι στην Paytm και, προσελκύσει νέους πελατες στο εξωτερικό. Αυτό θα μπορούσε να συμβάλει στη συνέχιση της αύξησης των λήψεων και στη συνέχεια στην ανάπτυξη ενεργών χρηστών, γεγονός που θα ενισχύσει τελικά τη θέση της Paytm ως ηγέτη της αγοράς σε μια περίοδο αυξημένου ανταγωνισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης