Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Παυλόπουλο (ΠτΔ): Η παράδοση είναι κομμάτι της Ιστορίας μας

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Παυλόπουλο (ΠτΔ): Η παράδοση είναι κομμάτι της Ιστορίας μας
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος
Τα Πρωτοχρονιάτικά κάλαντα έψαλαν σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπιο Παυλόπουλο.
Τα κάλαντα άκουσε ο κ. Παυλόπουλος από την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και τη Προεδρική Φρουρά, τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, την Παιδική Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης «Αγγέλων Φωνές», τη Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς», τη Χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός», τη Χορωδία «Εν Ψαλτηρίω» του Σχολείου Ψαλτικής και την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.  
Ο κ. .Παυλόπουλος τους ευχαρίστησε «για αυτό το οποίο κάθε χρόνο, σε αυτόν το χώρο δίνετε συνεχίζοντας μια πολύ μεγάλη παράδοση, γιατί για να μην ξεχνάμε, για εμάς τους Έλληνες η παράδοση είναι κομμάτι της Ιστορίας μας και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε, αλλά και να το ζούμε, ιδίως τέτοιες ώρες που πρέπει να δείξουμε ότι αντέχουμε και θα αντέξουμε».
Σημειώνεται ότι την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών για να παραστεί στη Δοξολογία για το Νέο Έτος.
Αμέσως μετά και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές για το Νέο Έτος 2018, από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.
Επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 13:15, θα μεταβεί στην Προεδρική Φρουρά για να παραστεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης