Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγγελόπουλος: Συμφωνεί με το πόθεν έσχες η συντριπτική πλειονότητα δικαστών και εισαγγελέων

Παπαγγελόπουλος: Συμφωνεί με το πόθεν έσχες η συντριπτική πλειονότητα δικαστών και εισαγγελέων
«Κάποιοι ελάχιστοι δικαστικοί λειτουργοί παραβιάζουν τη διάκριση των εξουσιών και πολιτικολογούν κατά της κυβέρνησης», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης
«Είναι εντελώς άδικο για τους εισαγγελείς και δικαστές της χώρας μας να τους αποδίδεται ότι είναι απέναντι στην κυβέρνηση στο θέμα της ηλεκτρονικής υποβολής πόθεν έσχες», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.
«Η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών είναι απόλυτα σύμφωνη με τη στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία, άλλωστε, απορρέει από την παλλαϊκή επιταγή για απόλυτη διαφάνεια σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου.
Κάποιοι , ελάχιστοι, επαναλαμβάνω, δικαστικοί λειτουργοί παραβιάζουν τη διάκριση των εξουσιών και πολιτικολογούν κατά της κυβέρνησης», συνεχίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός προβλέπει νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, ενώ ερωτηθείς για το εάν ο κ. Καραμανλής εκτιμά πως θα κληθεί να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας απαντά: «Αν χρειαστεί, ο Καραμανλής δεν θα διστάσει καθόλου».
Στο ερώτημα αν «με τον κ. Σημίτη υπάρχει θέμα», ο Δ. Παπαγγελόπουλος δίνει την εξής απάντηση:
«Αν εννοείτε πολιτικό θέμα, εκτιμώ ευτυχώς όχι , αν εννοείτε ποινικό θέμα, δεν γνωρίζω.
Αρμόδια είναι η Δικαιοσύνη».
Κληθείς τέλος να πάρει θέση αν ο  Προκόπης Παυλόπουλος «αξίζει μία δεύτερη θητεία στην Προεδρία», ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπογραμμίζει:
«Ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά κοινή παραδοχή, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό είναι ένας εξαίρετος Πρόεδρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης