Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Το 2018 πρέπει να αποτελέσει την χρονιά ορόσημο για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών

Θεοχαρόπουλος: Το 2018 πρέπει να αποτελέσει την χρονιά ορόσημο για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών
Μήνυμα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου για το 2018
Το 2018, «με τη συγκρότηση του νέου ισχυρού φορέα της κεντροαριστεράς, πρέπει να αποτελέσει την χρονιά ορόσημο για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών ώστε να μπουν τα θεμέλια για την υπέρβαση της κρίσης με ένα νέο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας», αναφέρει σε μήνυμά του για το νέο έτος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
Όπως τονίζει στο μήνυμά του για το 2018 ο κ. Θεοχαρόπουλος «το 2017 αποτέλεσε μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας με παρούσα τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και με τις ασκούμενες πολιτικές να οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι διακηρύξεις για “καθαρή έξοδο από την κρίση” αποτελούν τη “νέα αυταπάτη” για την επόμενη χρονιά.
Η έξοδος όμως από την σημερινή πολυδιάστατη κρίση δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, απαιτεί αλλαγή των πολιτικών, σχέδιο, όραμα, επιμονή σε προοδευτικές τομές και ανατροπές και εθνική συνεννόηση χωρίς τεχνητή πόλωση.
Η χώρα χρειάζεται επιτέλους μία νέα προοδευτική πολιτική μακριά από τη συντήρηση και τον λαϊκισμό.
Για αυτό το 2018, με τη συγκρότηση του νέου ισχυρού φορέα της κεντροαριστεράς, πρέπει να αποτελέσει την χρονιά ορόσημο για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών ώστε να μπουν τα θεμέλια για την υπέρβαση της κρίσης με ένα νέο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας».
«Καλή χρονιά σε όλες και όλους με δύναμη, υγεία και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες», καταλήγει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης