Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron (Γαλλία): Συνέχιση των μεταρρυθμίσεων κι ενίσχυση της κοινωνικής ασφάλισης το 2018

Macron (Γαλλία): Συνέχιση των μεταρρυθμίσεων κι ενίσχυση της κοινωνικής ασφάλισης το 2018
Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Macron θα αναφερθεί στα πεπραγμένα των τελευταίων 8 μηνών της προεδρίας του 
Την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων αλλά και μια σειρά άλλα μέτρα για την κοινωνική ασφάλιση και τον τερματισμό της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων ως το 2040 θα αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2018 ο Γάλλος πρόεδρος Em. Macron.
Στο πρώτο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της πενταετούς θητείας του προς το Γαλλικό έθνος ο Macron θα αναφερθεί στα πεπραγμένα των τελευταίων 8 μηνών της προεδρίας του που περιλαμβάνει ανάκαμψη της οικονομίας και φυσικά και της δημοτικότητάς του..
Από την εποχή του Στρατηγού De Gaule οι γάλλοι πρόεδροι τηρούν την παράδοση και μοιράζονται με το γαλλικό λαό «τις σκέψεις για αλληλεγγύη προς εκείνους που τις στιγμές ετούτες της οικογενειακής γιορτής, βρίσκονται μόνοι, ή τα βγάζουν πέρα δύσκολα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δίνοντας μια ιδέα για το τι θα περιλαμβάνει στο μήνυμά του ο Macron.
«Θα δώσει επίσης μία εικόνα των πεπραγμένων του και των δράσεων που μέλλει να συνεχίσει», πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.
Ο πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας θα υπογραμμίζει επίσης πως οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχισθούν με εντατικό ρυθμό καθόλη τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του. «Είναι ένα πρώτο στάδιο, αλλά μία πενταετία αριθμεί πέντε χρόνια κι εμείς σκοπεύουμε να καταστήσουμε επωφελή τα τέσσερα χρόνια που απομένουν για να μεταμορφώσουμε τη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος απηχώντας το μήνυμα του προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης