Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ενέργειες κατά του Πακιστάν ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες ο Λευκός Οίκος

ΗΠΑ: Ενέργειες κατά του Πακιστάν ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες ο Λευκός Οίκος
Ο στόχος μας είναι ότι γνωρίζουμε ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα για να σταματήσουν την τρομοκρατία
Ενέργειες κατά του Πακιστάν θα ανακοινώσει ο Λευκός Οίκος με σκοπό την άσκηση πίεσης στο Ισλαμαμπάντ, όπως δήλωσε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2017 η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Sarah Sanders, καθώς όπως τόνισε η αμερικανική προεδρία επιθυμεί να δει το Πακιστάν να κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
«Ο στόχος μας είναι ότι γνωρίζουμε ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα για να σταματήσουν την τρομοκρατία και επιθυμούμε να το κάνουν», τόνισε η Sanders στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας πως λεπτομέρειες για συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων 24 έως 48 ωρών.
Λίγο νωρίτερα, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Nikki Haley επιβεβαίωσε την αναστολή χορήγησης οικονομικής βοήθειας ύψους 255 εκατομμυρίων δολαρίων στο Πακιστάν, εξαιτίας της αποτυχίας του να συνεργαστεί πλήρως με την μάχη των ΗΠΑ ενάντια στην τρομοκρατία.
Παράλληλα η Sanders ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος καλεί την ηγεσία του Ιράν να σεβαστεί το δικαίωμα των πολιτών του στη διαμαρτυρία, καθώς συνεχίζονται σε αρκετές ιρανικές πόλεις οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα.
«Οι ΗΠΑ στηρίζουν τον ιρανικό λαό και καλούν το καθεστώς να σεβαστεί το θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών του να εκφράζουν ειρηνικά την επιθυμία τους για αλλαγή», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης