Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Η διπλωματική σχιζοφρένεια της κυβέρνησης δεν θα λυθεί από τη ΝΔ

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Η διπλωματική σχιζοφρένεια της κυβέρνησης δεν θα λυθεί από τη ΝΔ
Η κυβέρνηση εργαλιοποιεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων γι ανα δημιουργήσει προβλήματα στα κόμματα είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά για τους χειρισμούς του όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση «εργαλειοποιεί» το εν λόγω ζήτημα για να δημιουργήσει πρόβλημα στα κόμματα.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κουμουτσάκος τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επικαλείται την αντιπολίτευση και να την καλεί να πάρει θέση χωρίς η ίδια να ανακοινώνει τη θέση της».
«Η διπλωματική σχιζοφρένεια της κυβέρνησης δεν θα λυθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο Πάνος Καμμένος το 2015 είχε υπερψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα στις οποίες ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό απέναντι σε όλους» υπογράμμισε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Κοτζιά ότι η πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων θα είναι καλή και θα έχει την πλειοψηφία των βουλευτών, σχολίασε ότι «ή προκαταλαμβάνει το αποτέλεσμα ή το γνωρίζει από τώρα το αποτέλεσμα που σημαίνει ότι έχουν προχωρήσει σε μυστικές επαφές».
Αναφερόμενος στη συνομιλία που είχε ο Αλέξης Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΜΔ, ο κ.Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι «είναι πολύ άσχημο να γίνονται συνομιλίες για ένα εθνικό θέμα και να της μαθαίνουμε από την άλλη πλευρά και όχι την κυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης