Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Ποια είναι τα όρια της Χρυσής Αυγής; - Στόχος ακόμη πιο δυνατό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα

Μιχαλολιάκος: Ποια είναι τα όρια της Χρυσής Αυγής; - Στόχος ακόμη πιο δυνατό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα
Μιχαλολιάκος: Ποια είναι τα όρια της Χρυσής Αυγής; - Στόχος ακόμη πιο δυνατό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα
Στην Ελλάδα το μόνο πράγμα που δεν συγχωρείται είναι η επιτυχία, γιατί επιτυχία είναι αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά το 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η διαγραφόμενη άνοδός της σύμφωνα με όλες τις πολιτικές έρευνες στις προσεχείς εκλογές.
Επί παραδείγματι, στην μεγάλη έρευνα της Kapa Research, η οποία έγινε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το μέσον όρο της στην περιφέρεια Αττικής, για την οποία όμως δεν δημοσιεύθηκαν ΠΟΤΕ τα αναλυτικά στοιχεία…
Στην δεύτερη σε μέγεθος εκλογική περιφέρεια της χώρας στην κεντρική Μακεδονία, η οποία περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει 10,4% όταν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου είχε λάβει 7,9%! Σε Νότιο και Βόρειο Αιγαίο, σε Θράκη και Δυτική Ελλάδα, παίρνει άνω του 9%, ενώ στη Στερεά Ελλάδα 10% και στην Πελοπόννησο 12%! Αυτή η άνοδος, όμως, σε κάποιους δεν αρέσει, δεν τους ικανοποιεί … Και ποιοι είναι αυτοί;
Κάποιοι “κύριοι” που σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, στις οποίες έχουν λάβει μέρος έχουν μετρήσει ποσοστά τα οποία μόνιμα μπροστά τους έχουν το μηδέν! Αυτοί λοιπόν, οι “κύριοι”, δεν είναι ευχαριστημένοι.
Δεν πειράζει, δεν μας ενδιαφέρει διόλου. Βεβαίως πίσω από όλους αυτούς είναι η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του πολιτικού συστήματος ολοκλήρου, το οποίο προσπαθεί να καλλιεργήσει ηττοπάθεια στους Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες, που επιτέλους έχουν σηκώσει κεφάλι!
Στην κάποτε κόκκινη Μυτιλήνη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέρασε σε ψήφους το ΚΚΕ!
Η επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η συνεχιζόμενη άνοδός της οφείλεται στο γεγονός ότι κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σε μάζες λαϊκές όχι μόνον της δεξιάς, αλλά ακόμη και του κέντρου και της αριστεράς! Δεν είναι μεμονωμένο το γεγονός ότι πρώην ψηφοφόροι του ΚΚΕ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην πόλη της Μυτιλήνης (της κάποτε κόκκινης Μυτιλήνης), στις τελευταίες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέρασε σε ψήφους το ΚΚΕ!
Και είναι βέβαιο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα θα ήταν πολύ πιο ψηλά εάν δεν είχε μεσολαβήσει ένας πρωτοφανής πολιτικός διωγμός τον Σεπτέμβριο του 2013 με φυλακίσεις, δολοφονίες, περιορισμούς κατ’ οίκον, διώξεις, απαγορεύσεις, αντισυγκεντρώσεις, αποκλεισμό από τα ΜΜΕ.
Μία μόλις ημέρα πριν την σύλληψη την δική μου και βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε δημοσκόπηση την οποία είχε λάβει ο πρωταγωνιστής της πολιτικής σκευωρίας τότε πρωθυπουργός Σαμαράς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπαιρνε 18%!
Άλλο κόμμα δεν θα είχε αντέξει όλα αυτά και θα είχε διαλυθεί. Εμείς όμως όχι μόνον αντέξαμε, αλλά ανεβήκαμε και τακτικός μας σκοπός είναι να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

“Πατρίς, θρησκεία και οργή”

Ποια είναι όμως τα όρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Σε έρευνα την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, έρευνα με τίτλο “ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, Η ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ - ΡΕΥΜΑΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ”, υπήρχε και το παρακάτω:
“Πατρίς, θρησκεία και οργή (Ακροδεξιά, Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ (21,6%)
Αντιτίθενται έντονα στην ΕΕ και στο ευρώ και θεωρούν ότι η χώρα έχει βγει καθολικά ζημιωμένη από την ένταξη. Πιστεύουν ότι το μέλλον της ΕΕ και της Ελλάδας είναι δυσοίωνο και πως η χώρα πρέπει να στραφεί προς άλλες συμμαχίες (κυρίως προς την Ρωσία). Είναι ιδιαίτερα αρνητικοί απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και πολύ περισσότερο σε εθνότητες που εκπροσωπούν το “παγκόσμιο κατεστημένο” (Εβραίοι, Αμερικανοί, Γερμανοί). Βαθύτατα συντηρητικοί απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα (π.χ. ομοφυλοφιλία, εργασιακές σχέσεις κ.λπ.), ένας στους τρεις δηλώνει “εθνικιστής” και έχει αμφιβολίες ως προς το δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης.”
Διαβάζοντας κανείς τα πολιτικά χαρακτηριστικά αυτής της ομάδος του 21,6% είναι προφανές ότι αυτοί είναι όλοι τους εν δυνάμει ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το γεγονός ότι δεν ψηφίζουν ακόμη σήμερα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οφείλεται σε λόγους μη Πολιτικούς και Ιδεολογικούς, οι οποίοι είναι βέβαιον ότι αφ’ ενός μεν με τον αγώνα μας, αφ’ έτερου δε με τις πολιτικές εξελίξεις, που θα κάνουν τα πράγματα στην Πατρίδα μας όλο και χειρότερα, λόγους οι οποίοι μπορούν να αναιρεθούν και τότε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλέον θα έχει τα στοιχεία ενός πλειοψηφικού πολιτικού ρεύματος, το οποίο θα είναι δυνατόν να συμπαρασύρει τις άβουλες και συγκυριακές μάζες των ψηφοφόρων, οι οποίες ξεπερνούν ίσως και το 30%.
Στην ίδια πολιτική έρευνα υπάρχει και ένα ποσοστό 29,9%, το οποίο αποκαλείται “λαϊκή βάση” και οποίοι έχουν στάση απέναντι στους μετανάστες εξαιρετικά αρνητική και δείχνουν αποστροφή στις άλλες εθνότητες, ενώ δηλώνουν υπερήφανοι για την Ελληνική καταγωγή και αποστρέφονται έννοιες όπως κομμουνισμός και αριστερά!
Και σε αυτό το πολύ σεβαστό τμήμα του Λαού είναι δεδομένο ότι μπορεί να κερδίσει οπαδούς το Κίνημά μας.
Είναι, λοιπόν, πρόδηλο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει εξαντλήσει τα όριά της και για τον λόγο αυτό την πολεμούν τόσο σκληρά!
Και πέρα από τον πόλεμο αυτό έχουμε να αντιμετωπίσουμε στις προσεχείς εκλογές μία παθητικότητα, η οποία έχει καλλιεργηθεί στον λαό, μία παραίτηση και απελπισία και βεβαίως και τον καιροσκοπισμό αυτών που σέρνονται πάντοτε πίσω από την εξουσία.
Αυτό που έχει σημασία, όμως, πάνω απ’ όλα είναι ο Αγώνας, ένας Αγώνας διμέτωπος. Αγώνας τόσο ενάντια τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην Νέα Δημοκρατία.
Αγώνας επίσης ενάντια και σε μία πέμπτη φάλαγγα προσώπων, φορέων και προπάντων ΜΜΕ, οι οποίοι παριστάνουν τους “πατριώτες” και πολεμούν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης