Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια – Ο πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλύμνου

Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια – Ο πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλύμνου
Τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο  συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Ν. Σαντορινιός
(upd) Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, ο οποίος παραβρέθηκε στην Ακολουθία του «Μεγάλου Αγιασμού», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού και στη συνέχεια μετέβη στο χώρο ρίψεως του Τιμίου Σταυρού για τον «Καθαγιασμό των Υδάτων».
Ο κ. Τσίπρας, μετά το πέρας της τελετής αγιασμού των υδάτων και της Ακολουθίας, θα συναντηθεί με τις τοπικές αρχές στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού, όπου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλύμνου.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια και τον αγιασμό των υδάτων θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας.
Τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο θα συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Ν. Σαντορινιός.
Ο κ. Τσίπρας, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλύμνου, θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της περιοχής σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο- Αναγνωστήριο του Δήμου.
Ακόμη, στο πλαίσιο της επίσκεψης, το δημοτικό συμβούλιο της Καλύμνου πρόκειται να θέσουν στον πρωθυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ζητήσουν λύσεις.

(Πρώτη ενημέρωση 08:48, Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης