Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε απόλυτη τρικυμία - Ο Καμμένος δεν θα είναι πρόβλημα στο Σκοπιανό

Μπακογιάννη: Στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε απόλυτη τρικυμία - Ο Καμμένος δεν θα είναι πρόβλημα στο Σκοπιανό
«Ο κ. Καμμένος τρώει τις κόκκινες γραμμές του, όπως τρώει το ψωμί του κάθε μέρα", ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη
«Στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε απόλυτη τρικυμία», τόνισε η  βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, λέγοντας μάλιστα ότι «με την κυβέρνηση αυτή είναι αδύνατον να βγει η Ελλάδα από αυτό τον φαύλο κύκλο».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι μισοί Έλληνες χρωστάνε, είναι βέβαιο ότι οι πλειστηριασμοί θα προχωρήσουν και «η λογική του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερφορολογώ και μετά δίνω επιδόματα, άρα θέλουν μια κοινωνία επιδοματούχων».
Αντίθετα, «εμείς θέλουμε μια κοινωνία όρθια, ανθρώπους να δουλεύουν», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, εξηγώντας ότι  «αυτό θα το πετύχουμε  μειώνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και φόρους».
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τα καταφέρει γιατί έχει δεσμευτεί να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζονται.
«Έχω βαρεθεί τα μεγάλα ψέματα» είπε η κ. Μπακογιάννη καλώντας την κυβέρνηση να πει τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί, σημειώνοντας παράλληλα ότι το καλύτερο είναι αφήσουν μια άλλη κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά.
Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, 500 εκατ. το χρόνο κοστίζουν οι μετακλητοί του κ. Τσίπρα και από την άλλη στη Θράκη τους έχουν κόψει τα καυσόξυλα, τα επιδόματα ανεργίας και έχουν μειώσει το επίδομα θέρμανσης.
Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε, είναι ότι δεν θέλει τον έλεγχο,  δεν θέλουν να λογοδοτήσουν.
 «Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει απόλυτη εξουσία.
Υπάρχει έλεγχος και λογοδοσία και αυτά δεν αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στο ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ, εκτίμησε ότι ίσως και να υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας και «μακάρι η ελληνική κυβέρνηση να δώσει σωστά δείγματα γραφής και να κάνει μια σωστή διαπραγμάτευση».
Κατά την ίδια, «ο κ. Καμμένος τρώει τις κόκκινες γραμμές του, όπως τρώει το ψωμί του κάθε μέρα" και δεν θα είναι κανένα πρόβλημα στο Σκοπιανό και αυτό γιατί 
"η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά και δεν θα την ξαναδεί".
Πρόβλημα, σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη,  είναι οι διαφορετικές γραμμές και επομένως, η αντιπολίτευση θα περιμένει την πρόταση της κυβέρνησης και θα τοποθετηθεί.
Προειδοποίησε μάλιστα την κυβέρνηση ότι θα είναι ολέθριο λάθος αν η λύση αυτή δεν είναι ολική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης