Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Nτελίριο και εκδήλωση πανικού η επίθεση του Κοντονή στη ΛΑΕ

Λαφαζάνης: Nτελίριο και εκδήλωση πανικού η επίθεση του Κοντονή στη ΛΑΕ
Επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε με σημερινή (08/01/2018) δήλωσε ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Δικαιοσύνης στην Κυριακάτικη «Real News».
«Μόνο ως “ντελίριο” και ως εκδήλωση πανικού μπορεί να χαρακτηρισθεί η ανοίκεια επίθεση του Υπουργού Δικαιοσύνης από τις στήλες της Κυριακάτικης Real news σε βάρος του κινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και ειδικότερα σε βάρος της ΛΑ.Ε», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.
«Είναι θλιβερό σύμπτωμα θράσους. υπεροψίας, αμετροέπειας και αλαζονείας από πλευράς του Στ. Κοντονή να χαρακτηρίζει όψιμα “περιθωριακούς της δραχμής” όλους εμάς που δώσαμε μάχη στον παλιό ΣΥΝ και στην συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ, κόντρα σε πολλούς στη σημερινή ηγεσία του, για να συνεργασθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με οργανώσεις και πρόσωπα της Αριστεράς, ανάμεσα στα οποία, δυστυχώς, συγκαταλεγόταν και ο Στ. Κοντονής, των οποίων ούτε καν κατεγράφετο η εκλογική απήχηση.
Περιθωριακή δεν είναι η ΛΑ.Ε, της οποίας η απήχηση συνεχώς διευρύνεται, αλλά σε κοινωνική και εκλογική κατάρρευση οδηγείται ο παραδομένος ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των καταστροφικών πολιτικών», αναφέρεται στη δήλωση του επικεφαλής της ΛΑΕ.
«Μαύρη προπαγάνδα δεν κάνει η ΛΑΕ αλλά συστηματικά ο Στ. Κοντονής και η κυβέρνηση, που για τα συμφέροντα των τραπεζών και στο όνομα της τρόικας και της ελληνικής ολιγαρχίας, έχουν επιπέσει ως “κοράκια” με ΜΑΤ, δακρυγόνα και “χουντικής” έμπνευσης νόμους για να αρπάξουν πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, που, χάρις στο κίνημα, απετράπη από την Alpha Bank πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τ.μ που έβγαινε στο σφυρί για 20 χιλ. ευρώ και για χρέος 25. χιλ. ευρώ.
Η ανοίκεια επίθεση Κοντονή στο κίνημα και στην ΛΑ.Ε δείχνει μόνο πανικό, φόβο και απώλεια ψυχραιμίας απέναντι στην γενικότερη κοινωνική κατακραυγή και στην αυξανόμενη απήχηση που βρίσκει η ΛΑ.Ε, η δράση και ο λόγος της, στον ελληνικό λαό, που ο σημερινός μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε και εξαπάτησε.
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι με την επίθεση στην ΛΑ.Ε η κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για να δικαιολογήσει το πογκρόμ αυταρχισμού που σχεδιάζει σε βάρος του κινήματος την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία, όπου έχουν προγραμματιστεί πλήθος πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Δεν πτοούμεθα, έχουμε δίκιο και συνεχίζουμε ενάντια στα ΜΑΤ, τα χημικά και την τρομοκρατία», καταλήγει η δήλωση του κ. Λαφαζάνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης