Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Sunlight: Διακρίσεις το 2017, σε διοργανώσεις και θεσμούς του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κλάδου

tags :
Sunlight: Διακρίσεις το 2017, σε διοργανώσεις και θεσμούς του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κλάδου
Τιμητικές διακρίσεις έλαβε η Sunlight κατά τους τελευταίους μήνες του 2017 (Οκτώβριος – Δεκέμβριος)
Η «Συστήματα SUNLIGHT», 100% θυγατρική του Ομίλου Olympia, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις κατά το έτος 2017, με τη συμμετοχή της σε διοργανώσεις και θεσμούς του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κλάδου.
Η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα και η δυναμική επιχειρηματική δράση της «Συστήματα SUNLIGHT», χαρακτηρίζουν το φάσμα των δραστηριοτήτων της, καθιστώντας τη μια ισχυρή ελληνική επιχείρηση με σημαντική παγκόσμια παρουσία.
Οι τιμητικές διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία κατά τους τελευταίους μήνες του έτους (Οκτώβριος – Δεκέμβριος) επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία που ακολουθεί αλλά και τη δέσμευσή της στην επιχειρηματική αριστεία.
Η βράβευση της «Συστήματα SUNLIGHT» στην κατηγορία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα HR Awards 2017, επιβεβαιώνει την κατεύθυνση της εταιρείας σε μια επιχειρηματική ανάπτυξη με κοινωνική υπευθυνότητα.
Συγκεκριμένα, μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμμετοχής, η εταιρεία κατάφερε να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα τα οποία αποδεικνύουν ότι στην κορυφή του συστήματος αξιών της βρίσκονται οι εργαζόμενοι της.
Στη συνέχεια, η τριπλή βράβευση της «Συστήματα SUNLIGΗΤ» στα Greek Export Awards της φετινής χρονιάς, επιβεβαιώνει τον εξαγωγικό προσανατολισμό της και την επιτυχημένη της πορεία, με το 84% της βιομηχανικής παραγωγής της να εξάγεται σε περισσότερες από 100 χώρες.
Η τριπλή αυτή διάκριση περιλαμβάνει την ανάδειξη της εταιρείας ως μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χρονιάς (Top Export Company).
Παράλληλα, η διάκριση Top Innovation in Exports, αναδεικνύει τον καινοτόμο χαρακτήρα της εταιρείας, ενώ η διάκριση Top Industrial Export Company, βραβεύει τη βιομηχανική μονάδα της «Συστήματα SUNLIGHT», ως μία από τις κορυφαίες με σημαντική διείσδυση σε ξένες αγορές.
Η αριστεία στην εξαγωγική δραστηριότητα, συμπληρώνεται από τη διάκριση της «Συστήματα SUNLIGHT» στα βραβεία Made in Greece, όπου αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί με εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.
Η εταιρεία απέσπασε τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος και Βιομηχανικής Αριστείας.
Επιπρόσθετα, η «Συστήματα SUNLIGHT», ξεχώρισε ανάμεσα σε πλήθος Εταιρειών και Ομίλων, στην έβδομη διοργάνωση των βραβείων True Leaders της ICAP Group.
Η εταιρεία διακρίθηκε ως ένας από τους 68 True Leaders, καθώς συγκαταλέγεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2016 ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κορυφαία θέση του Κλάδου της, με βάση τον Κύκλο Εργασιών της.
Επιπλέον, η «Συστήματα SUNLIGHT» παρουσιάζει και υψηλό ICAP credit score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
Τέλος, η SUNLIGHT Recycling, ο βραχίονας Ανακύκλωσης Συσσωρευτών Μολύβδου της «Συστήματα SUNLIGHT», έλαβε τις υψηλότερες διακρίσεις για την απόλυτη εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας καθώς και για τη σύγχρονη και αποδοτική ανακύκλωση μπαταριών στα φετινά Waste and Recycling Awards.
Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη στρατηγική που έχει ακολουθήσει ο Όμιλος Olympia τα τελευταία χρόνια με προσήλωση στους στόχους και το όραμά του. Αποτελώντας ενεργό μέλος του Ομίλου, η «Συστήματα SUNLIGHT», συμμερίζεται τους στόχους αυτούς και εργάζεται για τη συνεχή της ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην διεθνή αγορά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
H εταιρεία «Συστήματα SUNLIGHT ΑΒΕΕ», 100% θυγατρική του Ομίλου Olympia, διανύει δυναμικά την τρίτη της δεκαετία στη διεθνή αγορά σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας μπαταρίες για βιομηχανικές, προηγμένες και καταναλωτικές εφαρμογές.
Η SUNLIGHT συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Ανανεώσιμες Πηγές, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης