Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η συμφωνία Airbus – Κίνας για την παραγωγή των A380 δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα

tags :
Η συμφωνία Airbus – Κίνας για την παραγωγή των A380 δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα
Δεν είναι μία συμφωνία που θα ολοκληρωθεί άμεσα α΄νμαεσα στην Κίνα και την Airbus
Η Airbus εξετάζει την πιθανότητα να πουλήσει στην Κίνα μερίδιο από το πρόγραμμα των A380 superjumbo, σε αντάλλαγμα για παραγγελίες από την ασιατική χώρα, όμως δεν υπάρχει άμεση συμφωνία προς το παρόν, όπως ανέφεραν οι πηγές της βιομηχανίας.
Οι Financial Times ανέφεραν νωρίτερα ότι η Airbus προσέφερε μία βιομηχανική συνεργασία για το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο, στο πλαίσιο επίσκεψης στην Κίνα από τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron αυτή την εβδομάδα.
Ο Macron συνοδεύεται από ηγέτες της γαλλικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Airbus, Fabrice Bregier.
Η ιδέα, η οποία έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, μοιάζει με την απόφαση της Airbus να πάρει μερίδιο της παραγωγής των Bombardier CSeries, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και δεν υπάρχει επικείμενη συμφωνία, σύμφωνα με μία πηγή.
"Δεν είναι συμφωνία που θα ολοκληρωθεί άμεσα", πρόσθεσε άλλη πηγή, η οποία απέρριψε την προοπτική γρήγορης προόδου για τα A380, η μοίρα της οποίας στηρίζεται στις συνομιλίες πωλήσεων με την Emirates του Ντουμπάι.
Ωστόσο, η Airbus αναμένεται να συμφωνήσει να ενισχύσει την συναρμολόγηση του αεροσκάφους A320 στη κινεζική πόλη Tianjin από τα 50 αεροσκάφη του 2017, καθώς ολοκληρώνει μια νέα παραγγελία της Κίνας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει περίπου 100 jets.
Ο τελικός αριθμός αεροσκαφών προς πώληση δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης