Τελευταία Νέα
Διεθνή

Axios: Ο πρόεδρος Trump αναλαμβάνει τα καθήκοντά του μετά… τις 11 το πρωί

Axios: Ο πρόεδρος Trump αναλαμβάνει τα καθήκοντά του μετά… τις 11 το πρωί
Ο " Ιδιωτικός Χρόνος" καθορίζεται στο πρόγραμμα του Trump κάθε μέρα από τις 8 π.μ. έως τις 11 το πρωί
Τα χρονοδιαγράμματα από τον Λευκό Οίκο δείχνουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, πιάνει συχνά τα καθήκοντά του γύρω στις 11 το πρωί, σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτυακού πρακτορείου ειδήσεων Axios.
Αναφερόμενη σε αντίγραφα του ιδιωτικού χρονοδιαγράμματος του Trump, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η ανάληψη καθηκόντων του προέδρου, γίνεται προφανώς πολύ αργότερα από όταν ανέλαβε στις αρχές το αξίωμα.
Ο πρόεδρος ζητάει περισσότερο "Ιδιωτικό Χρόνο", το οποίο δήλωσαν αξιωματούχοι ότι "σχεδόν πάντα σημαίνει τηλεόραση και χρόνος για το Twitter μόνος του στα ιδιωτικά διαμερίσματα", σύμφωνα με το Axios.
Ο " Ιδιωτικός Χρόνος" καθορίζεται στο πρόγραμμα του Trump κάθε μέρα από τις 8 π.μ. έως τις 11 το πρωί, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Για σύγκριση, το Axios αναφέρει ότι ο πρόεδρος George W. Bush συνήθως ξεκινούσε το χρόνο του στο Οβάλ Γραφείο γύρω στις 6:45 π.μ. και ο Barack Obama έφτανε συνήθως μεταξύ 9 π.μ. και 10 π.μ.
Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Sarah Huckabee Sanders απάντησε στο δημοσίευμα, λέγοντας:
"Ο χρόνος το πρωί είναι ένας συνδυασμός χρόνου διαμονής και εργασίας του Οβάλ Γραφείου, αλλά έχει πάντα τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με το προσωπικό, τα μέλη του Κογκρέσου, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και ξένους ηγέτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης