Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση από το Σκοπιανό – Κοντά σε ρεαλιστική λύση

Κουρουμπλής: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση από το Σκοπιανό – Κοντά σε ρεαλιστική λύση
Άνθρωπος με πατριωτικά αισθήματα ο Καμμένος αλλά έχει ευθύνη για πολιτική σταθερότητα είπε ο κ.Κουρουμπλής
Την εκτίμηση πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει λόγω της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος ανέφερε πως κατόπιν της χθεσινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου «είμαστε αρκετά κοντά στο να βρεθεί μια ρεαλιστική λύση.
«Στο υπουργικό συμβούλιο που συζητήθηκαν τα πράγματα, στο επίπεδο που έπρεπε να συζητηθούν, μετά την εισήγηση του υπουργού Εξωτερικών δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαστε αρκετά κοντά στο να βρεθεί μία λύση ρεαλιστική.
Ο κ. Καμμένος είναι ένας άνθρωπος που έχει πατριωτικά αισθήματα, αλλά έχει και ευθύνη απέναντι στην πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και που σε αυτά τα ζητήματα μπορούμε να βρίσκουμε πάντα λύσεις μέσα από έναν ώριμο διάλογο, που υπάρχει και στο εσωτερικό των δύο κομμάτων.
Μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση από αυτό» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχει προβληματισμό.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που θα κατατεθεί στη Βουλή, ο κ.Κουρουμπλής εξέφρασε την θέση ότι πρόκειται για «ένα νομοσχέδιο που φέρνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις όπως το Κτηματολόγιο που δυστυχώς ήταν τελματωμένο για περίπου 25 χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης