Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ η Inform Λύκος

Μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ η Inform Λύκος
Μειοδότρια στους διαγωνισμούς για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ, ανακηρύχθηκε η Inform Λύκος
Μειοδότρια στους διαγωνισμούς 14/2017 και 16/2017 για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ ανακηρύχθηκε η Inform Λύκος.
Όπως αναφέρεται στη σημερινή (09/01/2018) ανακοίνωση, οι ηλεκτρονικές επαναφορτιζόμενες κάρτες (ATH.ENA Card) και τα ηλεκτρονικά επαναφορτιζόμενα εισιτήρια (ATH.ENA Ticket), ενσωματώνουν τεχνολογία «contactless» και «authentication key» που παρέχει τόσο η Inform όσο και η μητρική της εταιρεία Austriacard σε έργα αντίστοιχης τεχνολογίας παγκοσμίως, όπως οι συγκοινωνίες του Λονδίνου (Oyster Card), οι σιδηρόδρομοι του Βελγίου (Belgian De Lijn & SNCB NMBS), οι Αυστριακοί σιδηρόδρομοι (ÖΒΒ - Österreichische Bundesbahnen), οι συγκοινωνίες του Βουκουρεστίου (RATB) κ.ά.
Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια έχουν τη δυνατότητα να «ενημερώνονται» σε κάθε αλλαγή κατάστασης (έκδοση, φόρτιση, επικύρωση, είσοδο-έξοδο), ενώ οι ηλεκτρονικές κάρτες μπορούν να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλαπλά προϊόντα κομίστρου και να επαναφορτίζονται από έξυπνα κινητά.
Το τμήμα του έργου για το οποίο η Inform ανακηρύχθηκε μειοδότρια είναι προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη επιπλέον διαγωνισμοί προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης