Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ιρανικό πολεμικό πλοίο συνετρίβη σε λιμάνι της Κασπίας – Αγνοούνται 2 άτομα του πληρώματος

tags :
Ιρανικό πολεμικό πλοίο συνετρίβη σε λιμάνι της Κασπίας – Αγνοούνται 2 άτομα του πληρώματος
Ιρανικό πολεμικό πλοίο συνετρίβη σε λιμάνι της Κασπίας
Ένα ιρανικό πολεμικό πλοίο συνετρίβη σε κυματοθραύστες σε λιμάνι της Κασπίας Θάλασσας, με δύο από τα μέλη του πληρώματος να αγνοούνται, σύμφωνα με αναφορές των τοπικών ΜΜΕ.
Το πολεμικό πλοίο μήκους 100 μέτρων, που ονομάζεται Damavand, συνετρίβη στη λιμνοθάλασσα του Μπαντάρ Ανζαλί κατά τη διάρκεια τρικυμίας, με κύματα που έφταναν μέχρι και τα τέσσερα μέτρα, ανέφερε η ιστοσελία Gilnegah, επικεντρωμένη στα νέα για τη βόρεια επαρχία Γκίλαν.
Έξι μέλη του πληρώματος από το πολεμικό πλοίο έπεσαν αρχικά στο νερό κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και τέσσερα ανασύρθηκαν από τη θάλασσα.
Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Gilnegah δείχνουν την καταστροφή του πολεμικού πλοίου στη μία πλευρά του, κοντά στους κυματοθραύστες που προστατεύουν το λιμάνι.
Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημες δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό των νεκρών ή τραυματιών από το ατύχημα.
Το Σάββατο, το δεξαμενόπλοιο Sanchi το οποίο ναυλώθηκε από τον κορυφαίο φορέα εκμετάλλευσης πετρελαίου του Ιράν, National Iranian Tanker, συγκρούστηκε με το CF Crystal, μεταφέροντας σιτηρά από τις ΗΠΑ περίπου 160 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Κίνας κοντά στη Σαγκάη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης