Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στραμμένο στο Euro Working Group

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στραμμένο στο Euro Working Group
Η διάχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος σε όλο το χρηματιστηριακό ταμπλό αποτελεί θετική εξέλιξη
Θετικό παραμένει το κλίμα στο ΧΑ με τη διόρθωση να είναι μέσα στα πλάνα αφού η αγορά έχει καταγράψει σημαντικότατα κέρδη το τελευταίο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με τεχνικούς αναλυτής είχε φτάσει σε τεχνικά υπεραγορασμένα επίπεδα.
Η διάχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος σε όλο το ταμπλό και σε ποιοτικές μετοχές της μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης αποτελεί θετική εξέλιξη όπως και η σταδιακή αύξηση της αξίας των συναλλαγών.
Για σήμερα το σενάριο της συσσώρευσης είναι το επικρατέστερο σύμφωνα με τους αναλυτές με το βλέμμα να είναι στραμμένο στη συνεδρίαση του Euro Working Group που γίνεται σήμερα και θα βγάλει ειδήσεις για το πώς βλέπουν οι δανειστές την πορεία της χώρας ως προς το στόχο που είναι το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένοντας τις ειδήσεις από το Euro Working Group που συνεδριάζει σήμερα.
 
Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να διατηρηθεί με τους όγκους συναλλαγών να σταθεροποιούνται σε υψηλότερα επίπεδα.
 
Beta
Μετά τη χθεσινή τεχνική διόρθωση περιμένουμε το ΧΑ να κινηθεί συσσωρευτικά ενώ η αύξηση του τζίρου δείχνει μία διάχυση του ενδιαφέροντος στις μετοχές με τις τραπεζικές πάντως να εξακολουθούν να έχουν το 38% του συνολικού τζίρου.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης