Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΣΗΕΜ-Θ: Οι μέτοχοι του MEGA ακυρώνουν προκλητικά την προσπάθεια των εργαζομένων

ΕΣΗΕΜ-Θ: Οι μέτοχοι του MEGA ακυρώνουν προκλητικά την προσπάθεια των εργαζομένων
Η ΕΣΗΕΜ-Θ τους καλεί τους μετόχους του MEGA να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στους εργαζόμενους
Με την άρνηση τους οι μέτοχοι του MEGA να διεκδικήσουν κάποια από τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας που προκηρύσσονται, ακυρώνουν προκλητικά την προσπάθεια των εργαζομένων να κρατηθεί όρθιος ο σταθμός, χωρίς οι ίδιοι να πληρώνονται επί δεκαέξι μήνες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση ΣυντακτώνΗμερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).
«Η ΕΣΗΕΜ-Θ τους καλεί να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στους εργαζόμενους και να ανακαλέσουν την απόφασή τους» αναφέρει η Ένωση.
Στο μεταξύ, η ΕΣΗΕΜ-Θ αναφέρει, ότι με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, απειλούνται με «μαύρο» οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα.
«Οι Δημοτικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί πρέπει να εξαιρεθούν από κάθε διαδικασία δημοπράτησης των αδειών λειτουργίας ή των συχνοτήτων τους, καθώς επιτελούν δημόσια υπηρεσία τοπικού χαρακτήρα, με αντικείμενο την αδέσμευτη ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία των τοπικών κοινωνιών» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η ΕΣΗΕΜ-Θ, καλώντας τους βουλευτές «να απαιτήσουν την εξαίρεση των Δημοτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών από την διαγωνιστική διαδικασία και να καταψηφίσουν την σχετική διάταξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης