Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Επαφές Στουρνάρα στο Λονδίνο με ξένα funds - Αυξημένο ενδιαφέρον για ελληνικές τράπεζες, ΧΑ

Επαφές Στουρνάρα στο Λονδίνο με ξένα funds - Αυξημένο ενδιαφέρον για ελληνικές τράπεζες, ΧΑ
Στα γραφεία της Goldman Sachs συναντήθηκε ο Στουρνάρας με τους εκπροσώπους των ξένων funds
Οι ελληνικές τράπεζες και οι προοπτικές του χρηματιστηρίου της Αθήνας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε την Πέμπτη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, με εκπροσώπους μεγάλων ξένων funds στο Λονδίνο.
Ο διοικητής της ΤτΕ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των funds για τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες, εν όψει της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης και των stress tests στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε επίσης στα επόμενα βήματα της Ελλάδας, όσον αφορά την προετοιμασία για έξοδο στις αγορές πριν την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.
Στις συναντήσεις  με τον Γ. Στουρνάρα συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η Soros Fund Management, η J.P. Morgan Asset Management, η Paulson & Co, η GoldenTree Asset Management, η York Capital, η BlueBay Asset Management, η Finisterre Capital LLP, η King Street, η Capital Fund Management, η Attestor Capital, η Standish Mellon Asset Management Company, η Pharo Management, η Al Breach, η Graticule Asset Management και η H2O.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης