Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τσιγάρο, καφές και μασάζ

tags :
Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τσιγάρο, καφές και μασάζ
Η... εύθυμη πλευρά της πολιτικής και των πολιτικών της

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τσιγάρο, καφές και μασάζ


ΒΗΜΑτοδότης 

Απολαμβάνει τούτη την εποχή την περίοδο... καπνίσματος ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και δεν χάνει την ευκαιρία, κάθε λίγο και λιγάκι, να βρεθεί στο καφενείο της Βουλής (στις θέσεις καπνιζόντων) για να στρίψει ένα τσιγάρο και να πιάσει κουβέντα με τον απλό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που όλο γκρίνια είναι για το πολυνομοσχέδιο.

Βλέπετε, η υπόσχεση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους υπουργούς του (κατά το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της χρονιάς) για μεταμνημονιακό παράδεισο δεν αποδείχθηκε έως τώρα κατευναστική στη δυσανεξία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της μνημονιακής πραγματικότητας.

Οχι πως δεν θα ψηφίσουν ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο, χωρίς καν να το διαβάσουν, αλλά γκρινιάζουν έτσι, για την τιμή των (αριστερών) όπλων. Πάντως ο κ. Τσακαλώτος, φορώντας ένα πουκάμισο με μπορντό ρίγες και κόκκινα κουμπιά, κρατώντας το κόκκινο σακίδιο (αυτό με το πιθηκάκι), ουδόλως φαίνεται να ανησυχεί για την κυβερνητική πλειοψηφία και στα διαλείμματα παραγγέλνει και κανένα τοστ μαζί με τον αμερικανικό φίλτρου black coffee.

http://www.bankingnews.gr:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης