Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει και προσπαθεί να καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει και προσπαθεί να καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία
Η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει και προσπαθεί να καταργήσει ουσιαστικά το δικαίωμα στην απεργία, επεσήμανε η Ένωση Κεντρώων
Για «στρουθοκαμηλισμό» και ουσιαστική προσπάθεια κατάργησης του δικαιώματος στην απεργία κατηγόρησε σήμερα (12/01/2018) την κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων.
«Η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει και προσπαθεί να καταργήσει ουσιαστικά το δικαίωμα στην απεργία, δυσκολεύοντας την απαρτία και το δικαίωμα ψήφου για να ληφθεί απόφαση για απεργία», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.
Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Ένωση Κεντρώων, «ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση ανέβαινε στα κάγκελα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, όταν πήρε την εξουσία άλλαξε ρότα και σφυρίζει αδιάφορα».
Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «στα χρόνια πριν τα μνημόνια, ίσως σε ένα ποσοστό να ευσταθούσε η άποψη ότι αυτό το κάνει γιατί το παράκαναν οι εργαζόμενοι με συνεχείς και άσκοπες κινητοποιήσεις που παρέλυσαν την οικονομία της χώρας.
Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Οι εργαζόμενοι έχουν χάσει τα πάντα, όχι μόνο έχουν χάσει τα δικαίωμα τους, μεγάλο ποσοστό έχει χάσει και τη δουλειά του».
«Σήμερα, είναι περίοδος στήριξης των εργαζομένων από τη βαρβαρότητα των τροϊκανών και των ντόπιων που τους υπηρετούν.
Σήμερα, λοιπόν, δεν δικαιούται ο κ. Τσίπρας να βάλει κατά της απεργίας, γιατί αυτό θα κατέληγε να είναι χαριστική βολή για την πλήρη εξόντωση της εργατικής τάξης», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.grbankingnews.gr

BREAKING NEWS